Football Talk

Φαν’τ Σχιπ: «Δύσκολη υπόθεση η πρόκριση – Στόχος η δεύτερη θέση»

Φαν’τ Σχιπ: «Δύσκολη υπόθεση η πρόκριση – Στόχος η δεύτερη θέση»

Δύσκολη είναι κατά την άποψη του Τζον Φαν’τ Σχιπ η υπόθεση της πρόκρισης.

Σχετικά Άρθρα

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ελλάδα και Κόσοβο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μίλησε για αυτό το αποτέλεσμα τονίζοντας πως η πρόκριση φαίνεται πλέον να είναι δύσκολη.

Για το αν ήταν δίκαιο το 1-1:

«Τι είναι δίκαιο, πέτυχαν ένα γκολ στο τέλος του αγώνα η κρίση μας μέσα στον αγωνιστικό δεν ήταν τόσο καλή, ειδικά στην φάση του γκολ. Σκόραραν στις καθυστερήσεις, εμείς σκοράραμε προς το τέλος του ημιχρόνου. Παίξαμε με καρδιά και πάθος, ίσως η κριτική λίγο άδικη στο τέλος. Είναι απογοητευτικό αν ισοφαρίζεσαι στις καθυστερήσεις αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα μας».

Για την υπόθεση πρόκριση:

«Δεν έχει χαθεί η πρόκριση αλλά είναι δύσκολα πλέον. Πρέπει να τερματίσουμε στην 2η θέση, αυτή είναι η μοναδική μας επιλογή. Η ομάδα τα έδωσε όλα για την νίκη, σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όταν δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, είναι δύσκολα».

Συμπλήρωσε:

«Πίεση πάντα υπάρχει. Ακόμα και με το 0-1, πάλι θα είχαμε δύσκολο έργο μιας και μόνο ο πρώτος στον όμιλο προκρίνεται. Αλλά με το 1-1 στα τελευταία λεπτά, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Σουηδία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης