Football Talk

Αγγλία – Ανδόρρα 4-0: Βασίλισσα στον θρόνο της με… ιππότες Λίνγκαρντ και Σάκα! (video)

Αγγλία – Ανδόρρα 4-0: Βασίλισσα στον θρόνο της με… ιππότες Λίνγκαρντ και Σάκα! (video)

Το αήττητο στον όμιλό της διατήρησε η Αγγλία, επικρατώντας 4-0 της Ανδόρρας στην 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Αγγλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Ανδόρρα. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν 4-0 των αντιπάλων τους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τον λογαριασμό άνοιξε ο Λίνγκαρντ στο 18ο λεπτό, ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Σάκα. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Άρσεναλ έβγαλε μια ωραία ασίστ στον 28χρονο και στο ύψος του πέναλτι και εκείνος με τη σειρά του έκανε το 1-0.

Το 2-0 ήταν μια… εύκολη δουλειά για τους Άγγλους. Στο 70’ ο Χάρι Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι – το οποίο είχε κερδίσει ο Μάουντ – και όντας εύστοχος, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 78’ ο Λίνγκαρντ έγινε ξανά μπελάς για την Ανδόρρα. Με μια δικιά του «βολίδα» – έπειτα από ασίστ του Σάκα – κατάφερε να γράψει το 3-0 και τον θρίαμβο της Αγγλίας.

Το αγγλικό «πάρτι» όμως δεν τελείωσε εκεί! Στο 85’ οι ρόλοι τροποποιήθηκαν, με τον Λίνγκαρντ να είναι εκείνος που σέρβιρε στον Σάκα και τον 19χρονο να διαμορφώνει το 4-0 με κεφαλιά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης