Football Talk

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Πρόβα τζενεράλε χωρίς νικητή αλλά με αρκετά… ψεγάδια (video)

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Πρόβα τζενεράλε χωρίς νικητή αλλά με αρκετά… ψεγάδια (video)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο μιας φιλικής αναμέτρησης ενόψει της προετοιμασίας για την πρώτη σέντρα της Super League.

Αν και προηγήθηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης ήρθε αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο πλαίσιο της δεύτερης φιλικής αναμέτρησής του με τον Ολυμπιακό για φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Γκαρσία για τους «κίτρινους» και ο Αβραάμ για τους «ερυθρόλευκους».

Πολύ δυναμικά μπήκε ο Άρης στην αναμέτρηση. Η πρώτη καλή στιγμή για τους «κίτρινους» σημειώθηκε στο 4ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Σάσα ο οποίος με ωραία προσποίηση απέφυγε τον Εμβιλά και επιχείρησε το σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγα μέτρα άουτ.

Στη συνέχεια, στο 8’, ο Γκαρσία έβγαλε τον Μάνο στον κενό χώρο, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κρίστινσον, ωστόσο καθυστέρησε να εκτελέσει, με τον Λαλά να παραχωρεί κόρνερ με σωτήρια επέμβαση. Από πλευράς Ολυμπιακού, από το 15ο λεπτό και μετά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν μέτρα και να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

Το γκολ όμως ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους. Στο 38ο λεπτό οι παίκτες του Άρη πίεσαν ψηλά και έκλεψαν την μπάλα με τον Εντιαγέ. Στη συνέχεια ο Μαντσίνι τροφοδότησε με εξαιρετική σέντρα τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος με κεφαλιά «ζωγράφισε» το 1-0.

Από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο οι «κίτρινοι» συνέχισαν να δημιουργούν καλές ευκαιρίες. Ο Μπερτόγλιο στο 52’ επιχείρησε το σουτ εντός περιοχής, ο Κρίστινσον εκτινάχθηκε στην αριστερή γωνιά του και απομάκρυνε σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μαντσίνι επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σωκράτης έβαλε την κόντρα με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.

Οι Θεσσαλονικείς ξαναχτύπησαν – στο 64ο λεπτό – αυτή τη φορά με τον Ιτούρμπε να πραγματοποιεί μια πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και να στρώνει στον Μαντσίνι. Εκείνος εξαπέλυσε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Κρίστινσον να απομακρύνει με ενστικτώδη επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να προσπαθεί τόσο με τη σέντρα του Λαλά από τα δεξιά και την κεφαλιά του Ελ Αραμπί, όσο και με τον Τικίνιο, ο οποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ στο 79’. Εν τέλει οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να φέρουν το μας στα ίσα – στο 80’ – με κεφαλιά του Αβραάμ έπειτα από σέντρα του Εμβιλά, γκολ που διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

Σίγουρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης Άκης Μάντζιος και Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν αρκετά να σκεφτούν και να αποφασίσουν για τα σημεία που παίρνουν βελτίωση.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένιτς, Σάκιτς, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Ντιαγέ (90’ Μαρμαρίδης), Σάσα, Μαντσίνι (82’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (82’ Χαΐροβιτς), Γκαρσία (61’ Ιτούρμπε), Μάνος (90’ Γκάνεα)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Μ’ Βιλά, Λόπες (70’ Αλγκασίμ Μπα), Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος (70’ Παπαδόπουλος), Ξενιτίδης, Μπα (90’ Κίνκουε), Λαλά (81’ Αποστολόπουλος), Βαλμπουενά, Σοάρες, Καρμπόβνικ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης