Football Talk

Παλάσιος προς τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Περιμένω να σας δω σύντομα στην Λεωφόρο»!

Παλάσιος προς τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Περιμένω να σας δω σύντομα στην Λεωφόρο»!

Δύο ημέρες απομένουν προκειμένου ο Σεμπάστιαν Παλάσιος να φτάσει στην Αθήνα και να παρουσιαστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας!

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αναμένεται στη χώρα μας στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (με ενδιάμεση πτήση από Φρανκφούρτη) ωστόσο τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού έπειτα από τη συμφωνία των πρασίνων με Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα για να τον κάνουν δικό τους για τα επόμενα τρία χρόνια, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Αργεντινό επιθετικό.

Έτσι, δύο 24άωρα πριν την άφιξή του στη χώρα μας φρόντισε να ζεστάνει τον κόσμο του τριφυλλιού, που ελπίζει να βρει στο πρόσωπό του τον παίκτη που έλειπε για να γεμίσει τη γραμμή κρούσης, στέλνοντάς του ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του τριφυλλιού στο Twitter.

«Φίλαθλοι του Παναθηναικού γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στο σύλλογο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου στέλνετε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Σας περιμένω σύντομα στην Λεωφόρο! Σας χαιρετάω όλους», αναφέρει μέσα από το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης