Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε ο Σάμπιτσερ

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε ο Σάμπιτσερ

Κάτοικος Βαυαρίας είναι και επισήμως ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Λειψίας, Μαρσέλ Σάμπιτσερ, ο οποίος μετακομίζει στην Μπάγερν έναντι 16 εκατ. ευρώ.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκτά από τη Λειψία τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή του, με τον Μαρσέλ Σάμπιτσερ να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς. Το συμβόλαιο του 27χρονου έληγε το καλοκαίρι του 2022 στους «ταύρους», οι οποίοι συμβιβάστηκαν με την αποχώρηση του αρχηγού τους, έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι η τρίτη μετακόμιση από Λειψία προς Μόναχο αυτό το καλοκαίρι. Προηγήθηκε ο στόπερ Νταγιό Ουπαμεκανό και εν συνεχεία ο προπονητής (κατέβαλλε ρήτρα 25 εκατ. ευρώ) Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο Σάμπιτσερ έρχεται για να προσφέρει βάθος στο ρόστερ της πρωταθλήτριας και να τη βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων, κυρίως στην Ευρώπη. Στην Μπάγερν θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 18.

Ο ίδιος ο Σάμπιτσερ τόνισε: «είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Μπάγερν. Ως παιδί ήμουν πάντα υπερήφανος για τη φανέλα της Μπάγερν και κάθε Χριστούγεννα μου έκαναν μία δώρο. Θα δώσω τα πάντα για το κλαμπ». Φρόντισε επίσης να αποχαιρετήσει το προηγούμενο κλαμπ με προσωπικό μήνυμα στο Instragam


Ξεχωριστό όπως πάντα και το βίντεο της παρουσίασης της βαυαρικής ομάδας, για τον Μαρσέλ Σάμπιτσερ. Εκεί απεικονίζεται η εναλλαγή του παραδοσιακού γλυκού της Αυστρίας, με το κλασικό λευκό λουκάνικο και το brezel της Βαυαρίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης