Football Talk

Βόλος – ΑΕΚ 4-3: Απογοήτευσε η «Ένωση» - Κρατάει μόνο την εμφάνιση του Άμραμπατ

Βόλος – ΑΕΚ 4-3: Απογοήτευσε η «Ένωση» - Κρατάει μόνο την εμφάνιση του Άμραμπατ

Ήττα για την ΑΕΚ με 4-3 στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, η οποία γεμίζει προβληματισμούς την «Ένωση».

Αντιμέτωπη με τη φιλική ήττα από τον Βόλο με 4-3 ήρθε η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η «Ένωση» έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης, με τον Νορντίν Αμραμπάτ, όμως, να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση. Το παιχνίδι είχε πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με έξι από τα επτά γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο!

Στο 36’ το 1-0 για τον Βόλο ήρθε με τον Μπαριέντος, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα! Να σημειωθεί πως το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι ήρθε από μαρκάρισμα του Σάκχοφ σε βάρος του Ρεγκατέν μέσα στην περιοχή.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ είχε την κατοχή, αλλά όχι ουσία. Από το 20' και μετά ο Βόλος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4-3-3 του Μιλόγεβιτς μόνο ο Άμραμπατ έδειχνε ορεξάτος επιθετικά.

Στο 49’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με συρτό σουτ του Πάολο Φερνάντεζ μέσα από την περιοχή μετά από αντεπίθεση και πάσα του Κέβιν Ροσέρο. Η «Ένωση» μείωσε γρήγορα (53΄) με κεφαλιά του Τάνκοβιτς από ασίστ του Αμραμπάτ, όμως ξανά ο Φερνάντες σε αντεπίθεση έγραψε το 3-1 στο 59΄.

Ο Τάνκοβιτς μείωσε ξανά στο 76΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Κλέιμαν, ενώ λίγο αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Πουρίτα από τον Ραντόνια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρεγκατέν για να πετύχει το 4-2 στο 84΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ανσαριφάρντ στο 86΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αμραμπάτ.

Η αλλαγή του Σάκχοφ με τον Μάνταλο και το 4-2-3-1 είχε ως αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» να βελτιωθεί δημιουργικά, με τους Άμραμπατ, Τάνκοβιτς και συμπαραστάτη τον αρχηγό της ομάδας να βγάζουν φάσεις και γκολ. Σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ έδειξε πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, γεγονός που φάνηκε εξάλλου και από τα 4 γκολ που δέχθηκε. Στον αντίποδα ο Βόλος ήταν εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις και αποτελεσματικός.

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (78' Νίνης) Φερνάντες (89' Βοϊτκόφσκι) Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (91' Τερεζίου) Ροσέρο (74' Φαν Βέερτ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες (63' Μήτογλου), Τζαβέλλας, Μιτάι (80' Ραντόνια), Σιμάνσκι (60' Γαλανόπουλος), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46' Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο (60' Ανσαριφάρντ).

Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Παναγιώτης Σακκάς, Σταμάτης Σφυρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

4ος διαιτητής: Απόστολος Σαρρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης