Football Talk

Τσούμπερ: Τα λόγια του στον Μελισσανίδη, οι καθοριστικές κινήσεις της ΑΕΚ και όσα έγιναν στη Γερμανία

Τσούμπερ: Τα λόγια του στον Μελισσανίδη, οι καθοριστικές κινήσεις της ΑΕΚ και όσα έγιναν στη Γερμανία
Ο Στίβεν Τσούμπερ έστειλε βίντεο και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσπάθεια που έκανε να τον φέρει στην ΑΕΚ – Τι έλεγε στους Κονέ και Παπαδημητρίου για το όνειρό του να παίξει στην Ιταλία και οι καθοριστικές κινήσεις της «Ένωσης» να τον κάνουν δικό τους.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ο Στίβεν Τσούμπερ είναι παίκτης της ΑΕΚ. Για να συμβεί αυτό έγιναν πολλά με τους Κονέ, Παπαδημητρίου και φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να τον πείσουν να πει το «ναι». Ο Ελβετός εκτίμησε όλο αυτό που έκανε η ΑΕΚ για εκείνον και μόλις τελείωσε η υπόθεση έστειλε βίντεο – μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντάς του: «Γεια σας κύριε Μελισσανίδη! Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθειά σας. Το εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να το δέιξω σε ένα φανταστικό κλαμπ. Ελπίζω να σας δω σύντομα στην Αθήνα»

Η «μάχη» της ΑΕΚ

Όπως είχατε διαβάσει στα ρεπορτάζ του bnsports.gr  η μεταγραφή ήταν συμφωνημένη από την Πέμπτη (26/8). Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν ότι ο Τσούμπερ θέλει λίγο χρόνο ακόμα, γιατί έκανε την εμφάνισή της η Βενέτσια, ενώ είχε την πληροφορία ότι μπορεί να κάνει κίνηση και η Τορίνο. Τότε η ΑΕΚ έκανε δυο καθοριστικές αντιδράσεις: το ταξίδι του Κονέ με τον Παπαδημητρίου και η πρώτη συνάντηση που είχαν με τον παίκτη το βράδυ της Παρασκευής, ήταν η πρώτη αντίδραση.

Ο Τσούμπερ, μόλις τελείωσε το Euro,όπου έκανε εξαιρετικά πράγματα με την Ελβετία, έλεγε στον μάνατζέρ του ότι «όνειρό μου είναι το Καμπιονάτο και η Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτά τα δυο πρωταθλήματα θέλω να μου βρεις ομάδα». Αυτό τόνισε ο Τσούμπερ και στους ΚονέΠαπαδημητρίου!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν έναν παίκτη προβληματισμένο να τους λέει πως «ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, ξέρω ότι θα παίζω για τίτλους και υπάρχει η προοπτική του γηπέδου.  Όμως το ιταλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρό μου. Ειμαι σίγουρος ότι σε όποια ομάδα κι αν πάω θα καταφέρω να αγωνιστώ στη συνέχεια σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/08) ήρθε και η δεύτερη καθοριστική κίνηση της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και πως ο παίκτης δεν είχε πάρει την τελική του απόφαση.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδωσε τη λύση μιλώντας με τον μάνατζέρ του: «Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην ΑΕΚ. Δεν κάνω πίσω, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ότι αυτό θα τελειώσει απόψε», του είπε και έδωσε τη συγκατάθεσή του να γίνει πράξη κάθε επιθυμία της πλευράς Τσούμπερ.

Στις 3 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι Κονέ και Παπαδημητρίου πήγαν στο σπίτι του Τσούμπερ! Νέος γύρος διαπραγμάτευσης με εντολή και το ελεύθερο του Μελισσανίδη. Μία ώρα μετά ο Ελβετός έκλινε προς την ΑΕΚ…

Μετά το τέλος της υπόθεσης ο Τσούμπερ έλεγε στον μάνατζέρ του: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τρέλαναν! Πρώτη φορά μία ομάδα μου δείχνει με τέτοιο τρόπο πόσο με θέλει! Δεν έχω εισπράξει τόσο σεβασμό και τέτοια αγάπη ποτέ ξανά»!

Επιπλέον, μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες που άκουσε ο Τσούμπερ από τους ΚονέΠαπαδημητρίου είναι πως «εμείς εισιτήρια επιστροφής δεν έχουμε βγάλει. Θα μείνουμε εδώ να σε πάρουμε μαζί μας στην Αθήνα».

Και έτσι έγινε…
Το απόγευμα της Κυριακής (29/8) ο Τσούμπερ φτάνει στην Αθήνα μαζί με τους Κονέ – Παπαδημητρίου

Ακολουθεί η φωτογραφία με το εισιτήριο που ταξιδεύει ο Ελβετός για «Ελ. Βενιζέλος».

240224345_574938807273704_282672643012959538_n.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης