Football Talk

Οριστικό: Παίκτης της ΑΕΚ ο Τσούμπερ!

Οριστικό: Παίκτης της ΑΕΚ ο Τσούμπερ!
Την Κυριακή (29/08) το πρωί έπεσαν οι υπογραφές στα συμβόλαια και η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Στίβεν Τσούμπερ – Ταξιδεύει για Αθήνα στις 14:20 μαζί με Κονέ και Παπαδημητρίου
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης
 
Είναι πλέον οριστικό: ο Στίβεν Τσούμπερ είναι παίκτης της ΑΕΚ! Ο διεθνής Ελβετός μεσοεπιθετικός από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ανήκει στην ΑΕΚ, καθώς σήμερα (29/8) έπεσαν οι υπογραφές σε όλα τα συμβόλαια μεταξύ της Ένωσης, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και του παίκτη.

Από το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ τα είχε βρει με την πλευρά του Τσούμπερ, ο οποίος υπέγραψε τον δανεισμό του για ένα χρόνο, αλλά και το τριετές συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2022, εφόσον η Ένωση κάνει χρήση της οψιόν και τον αγοράσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Τσούμπερ στην ΑΕΚ θα λαμβάνει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο συν μπόνους, από το 2022 έως το 2025, ενώ φέτος οι «κιτρινόμαυροι» θα του πληρώσουν το συμβόλαιο που έχει στην Άιντραχτ (900.000 ευρώ).

Σχετικά με την Άιντραχτ όπως είχε δεσμευτεί από την Πέμπτη συμφώνησε και υπέγραψε την παραχώρηση του Ζούμπερ στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, βάζοντας οψιόν 2 εκατ. ευρώ

Οι Κονέ και Παπαδημητρίου, λοιπόν, έχοντας… βοήθεια και από την Αθήνα κατάφεραν να κάνουν πράξη αυτή τη σπουδαία μεταγραφή και επιστρέφουν μαζί με τον Ελβετό διεθνή. 
Τα δυο στελέχη της ΑΕΚ «πετούν» για Αθήνα στις 14:20 μαζί με τον Τσούμπερ και τον ατζέντη του. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά το απόγευμα και κατόπιν θα ανακοινωθεί επίσημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης