Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκτός παιχνιδιού η Μάντσεστερ Σίτι - Με παρέμβαση Σερ Άλεξ πλησιάζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκτός παιχνιδιού η Μάντσεστερ Σίτι - Με παρέμβαση Σερ Άλεξ πλησιάζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως όλα δείχνουν στο Μάντσεστερ ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Σε σίριαλ έχει εξελιχτεί η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά τις επαφές του Ζόρζε Μέντες με την Μάντσεστερ Σίτι και τις φήμες ότι ο Πορτογάλος ήταν ένα βήμα από την συμφωνία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε σφήνα διεκδικώντας την επιστροφή του Ρονάλντο!

Ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, πέταξε στο Τορίνο την Πέμπτη (26/8) για να μιλήσει με τον Ρονάλντο και τη Γιουβέντους, αφού ο Πορτογάλος κατέστησε σαφές ότι θέλει να φύγει από την Ιταλία.

Στη συνέχεια ο Κριστιάνο μίλησε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σ’ όλα, όπως είχε κυκλοφορήσει. Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον πείσει να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να απορρίψει την πρόταση της Σίτι.

Το θρυλικό αφεντικό των «κόκκινων διαβόλων» έχει σχέση πατέρα-γιου με τον Ρονάλντο, τον οποίο υπέγραψε ως έφηβο και βοήθησε να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, με την γνώμη του να μετράει ιδιαίτερα.

Επιπλέον ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε νωρίτερα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Πάντα είχαμε καλή επικοινωνία. Ξέρει πως νιώθουμε για εκείνον. Αν ποτέ θελήσει να φύγει από την Γιουβέντους, η πόρτα μας είναι ανοιχτή».

Ο Ρονάλντο σε επικοινωνία με τον μάνατζτερ του ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει πως εντός ολίγων ωρών θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2023! 

Μάλιστα μετά και τι τελευταίες εξελιξείς, η Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις, αφήνοντας ελέυθερο τον δρόμο στους «κόκκινους διαβόλους».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης