Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους - Περιμένει την επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους - Περιμένει την επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, όπου και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αφού περιμένει την επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για να αποχωρήσει από τον σύλλογο!
Σχετικά Άρθρα
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, όχι για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, αλλά για να αποχαιρετήσει τους, μέχρι πρότινος, συμπαίκτες του. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, ο 36χρονος επιθετικός παρέμεινε για σαράντα λεπτά στο προπονητικό κέντρο στο Τορίνο, και εν συνεχεία αποχώρησε περιμένοντας, πλέον, από τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, να μεταφέρει στη «Γηραιά Κυρία» την επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται πως οι αποδοχές του Κριστιάνο Ρονάλντο θα μειωθούν αισθητά, από τα 31 εκατομμύρια ευρώ που λάμβανε σύμφωνα με το υπάρχον συμβόλαιό του.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης