Football Talk

Super League: Νέα αναβολή στην έναρξη - Στις 11-12 Σεπτεμβρίου η σέντρα!

Super League: Νέα αναβολή στην έναρξη - Στις 11-12 Σεπτεμβρίου η σέντρα!
Το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου αναμένεται η σέντρα της νέας αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος.

Νέα αναβολή στην… αναβολή του πρωταθλήματος αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (23/08). Η πρεμιέρα της Super League δεν θα διεξαχθεί ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού στη ΓΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα.

ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ και ΟΦΗ έχουν συμφωνήσει με την COSMOTE ενώ Παναιτωλικός, ΙωνικόςΒόλοςΛαμία και Απόλλων έχουν λάβει μια πρόταση από το κανάλι ύψους 8 εκατομμυρίων στην οποία ακόμη διαπραγματεύονται το χρονικό διάστημα. Από την άλλη, Ολυμπιακός και Άρης θα στεγάζονται από τη NOVA, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει έρθει κι εκείνος σε προφορική συμφωνία.

Συνεπώς η σέντρα της νέας αγωνιστικής σεζόν οδεύει μετά τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στα και συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/9.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης