Football Talk

Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-2: Το γκολ του Ρονάλντο που δεν μέτρησε έφερε «γκέλα» στην πρεμιέρα για τον Αλέγκρι! (video)

Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-2: Το γκολ του Ρονάλντο που δεν μέτρησε έφερε «γκέλα» στην πρεμιέρα για τον Αλέγκρι! (video)
Η Γιουβέντους παρατάχθηκε δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην Ουντινέζε, αλλά παραλίγο ο Πορτογάλος να της δώσει νίκη στο 90+5'. Το γκολ δεν μέτρησε και το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από την γκάφα του Βόιτσιεχ Σέζνι.

Η Γιουβέντους δοκιμάστηκε στο «Φρίουλι» για την 1η αγωνιστική της Serie A και έβαλε... δύσκολα στον εαυτό της, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνδύασε την πρώτη ενδεκάδα του στην επιστροφή στον πάγκο των «μπιανκονέρι» με απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το αποτέλεσμα κόντρα στην Ουντινέζε ήταν ένα 2-2 που της στερεί βαθμούς από την αρχή και ένα φινάλε στο οποίο ο Πορτογάλος παραλίγο να γίνει ήρωας, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.


Το πρώτο γκολ για τη Γιουβέντους ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντιμπάλα να τσιμπάει την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, κάνοντας το 1-0. Ο Κουαδράδο στο 23’ έκανε το 2-0, ύστερα από ασίστ του Ντιμπάλα, με την ομάδα του Αλέγκρι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα κόντρα στην Ουντινέζε.


Στο 51’ ο Περέιρα από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Γιουβέντους θα φύγει νικήτρια από την έδρα της Ουντινέζε, ο Ντεουλοφέου στο 84’ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το τελικό 2-2.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης