Football Talk

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1: Σκορ και θέαμα με πρωταγωνιστή τον Καμαρά! (video)

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1: Σκορ και θέαμα με πρωταγωνιστή τον Καμαρά! (video)

Ο Άρης πέτυχε μια ακόμη φιλική νίκη με σκορ και θέαμα, επικρατώντας με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου έλαμψαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και γέμισαν με αισιοδοξία και χαμόγελα τον κόσμο της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυρο» βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα και είχαν ουσία στο παιχνίδι, μετά το πρώτο μέτριο 35λεπτο. Εκπληκτικό ντεμπούτο Καμαρά που άρχισε τις… ριπές, με γκολ, αλλά και μια ασίστ, πρώτο γκολ για τον Ιτούρμπε, με τον Άρη να έχει εκρηκτικά διαστήματα στο παιχνίδι, δημιουργώντας πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη εστία!

Ξεχώρισαν με την απόδοσή τους επίσης Εντιαγέ, Λούμορ, Σάσα, αλλά και ο Ματέο Γκαρσία που βρήκε δίχτυα και ήταν δραστήριος σε όλο το ματς.

Το σκορ άνοιξε ο Καμαρά με εκπληκτικό σουτ στο 39’ και λίγα λεπτά αργότερα, στο 44′ ο Σάσα έκανε τη σέντρα, με τον Φαμπιάνο να κάνει το 2-0 με κεφαλιά. Αμέσως μετά όμως, σε αδράνεια της άμυνας, ο ΠΑΣ μείωσε με πλασέ του Σάλιακα σε 2-1.




Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φρόντισε και πάλι να προσελκύσει τα βλέμματα καθώς σέρβιρε στον Ματέο Γκαρσία το τρίτο γκολ του Άρη (3-1). Στο 61’ ο Σάσα έδωσε την ασίστ στον Ιτούρμπε κι αυτός άνοιξε… λογαριασμό με τα κιτρινόμαυρα κάνοντας το τελικό 4-1!




Ροντέο, νεύρα και κόκκινη


Οι παίκτες του ΠΑΣ επιστράτευσαν σκληρό παιχνίδι, θυμίζοντας… ροντέο στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κάργας για σκληρό μαρκάρισμα στον Ιτούρμπε. Η αποβολή και η διακοπή στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές από τον Μάντζιο, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα



Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (78’ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (82’ Μαρμαρίδης), Λούμορ (75’ Σάκιτς), Μπεναλουάν (75’ Ματίγια), Φαμπιάνο (56’ Ασλανίδης), Ντιαγέ (67’ Τζέγκο), Λούκας Σάσα, Μαντσίνι (82’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (52’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (78’ Ντουάρτε), Καμαρά (67’ Χαΐροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (87’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι (87’ Λόλης), Καραχάλιος (78’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Μέντεθ (56’ Τριάδης), Κόντε (67’ Παντελάκης), Περέα (78’ Μιλιντσεάνου).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης