Football Talk

Λίβερπουλ: Συνέχισε την παράδοση των ημιχρόνων στο Άνφιλντ απέναντι στην Μπέρνλι ελέω… Τσιμίκα!

Λίβερπουλ: Συνέχισε την παράδοση των ημιχρόνων στο Άνφιλντ απέναντι στην Μπέρνλι ελέω… Τσιμίκα!

Μία εντυπωσιακή παράδοση συνέχισε η Λίβερπουλ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Μπέρνλι (1-0), με τους «κόκκινους» να σκοράρουν για 14ο συνεχόμενο πρώτο ημίχρονο στο Άνφιλντ απέναντί της, χάρη στην εξαιρετική ασίστ του Κώστα Τσιμίκα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι, με τους «κόκκινους» να οδηγούνται στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 1-0, χάρη στην εξαιρετική ασίστ του Κώστα Τσιμίκα, και το δεύτερο γκολ του Ντιόγο Ζότα στην φετινή Premier League, όντας και πάλι ο ποδοσφαιριστής που ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Παράλληλα όμως, ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας που «έφτιαξε» το γκολ της Λίβερπουλ, συνέβαλλε σημαντικά στην συνέχιση μίας παράδοσης που κρατά από την σεζόν 1973-74.

Τότε άλλωστε ήταν η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα απέναντι στην Μπέρνλι στο Άνφιλντ, αλλά κανένα της γκολ δεν επιτεύχθηκε στο πρώτο μέρος, μετρώντας έκτοτε 14 συνεχόμενα ματς, όπου σκοράρει στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της αναμέτρησης!

Ενδιάμεσα, έχουν μεσολαβήσει συνολικά 16 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Άνφιλντ, με την Λίβερπουλ να μην σκοράρει μόλις σε δύο, και το πιο πρόσφατο να αποτελεί το παιχνίδι, όπου η Μπέρνλι με το υπέρ της 1-0, έσπασε το εντός έδρας αήττητο των «κόκκινων», που κρατούσε 68 παιχνίδια!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης