Football Talk

Πολλά γκολ στο Λιντς – Έβερτον, συνεχίζουν τα σερί τους Ντόνκαστερ και Πόρτσμουθ!

Πολλά γκολ στο Λιντς – Έβερτον, συνεχίζουν τα σερί τους Ντόνκαστερ και Πόρτσμουθ!
Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Σαββάτου (21/8), με ένα ματς από τις τρεις πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας να προσφέρεται για… κέρδη!

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την έναρξη της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League, με το πιο «απρόβλεπτο» πρωτάθλημα του πλανήτη να αποδεικνύεται ιδιαίτερα παραγωγικό στην πρεμιέρα, όπου σημειώθηκαν 34 γκολ αθροιστικά, για πρώτη φορά ύστερα από 17 χρόνια!

Ανάλογη αναμένεται και η συνέχεια, με το ζευγάρι Λιντς – Έβερτον να περιλαμβάνει δύο φύσει επιθετικές ομάδες, οι οποίες δεν πρόκειται να επιχειρήσουν να «εξολοθρεύσουν» η μία την άλλη, αλλά να επιτεθούν και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η ομάδα του Μαρσέλσο Μπιέλσα εξασφάλισε με αυτό το στυλ παιχνιδιού πέρυσι την παραμονή της, ενώ και η Έβερτον, εκκίνησε το πρωτάθλημα με ανατροπή στο Γκούντισον Παρκ (3-1 επί της Σαουθάμπτον), κυνηγώντας ως το τέλος, ένα τρίτο γκολ που θα της εξασφάλιζε τη νίκη.

Συνολικά μάλιστα, στα ματς των δύο ομάδων στην πρώτη αγωνιστική σημειώθηκε διψήφιος αριθμός τερμάτων (10, μιας και η Λιντς ηττήθηκε με 5-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ και η μεταξύ τους παράδοση, οριοθετεί το άθροισμα των γκολ που αναμένουμε πάνω από το 2,5, με το over να έχει επιβεβαιωθεί στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Προχωρώντας την περιπλάνησή μας στις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενδιαφέρουσα φαίνεται η αναμέτρηση της Κόβεντρι απέναντι στην Ρέντινγκ. Οι γηπεδούχοι άλλωστε έχουν σημειώσει δύο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ η ήττα τους από την Μπάρνσλεϊ στην έδρα τους, χαρακτηρίστηκε «άδικη» από τον προπονητή της ομάδας, Μαρκ Ρόμπινς, ο οποίος υποστήριξε πως το σύνολό του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη η Ρέντινγκ έχει μεταφέρει και στην φετινή της σεζόν την περσινή αστάθεια που την ακολουθούσε, δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας σε δύο απόπειρες, και προβλέπεται οι αποτυχίες της να «τριτώσουν» και στο Coventry Building Society Arena, απέναντι στους φορμαρισμένους γηπεδούχους.

Τέλος, από τα παιχνίδια της League 1 ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Πόρτσμουθ απέναντι στην Ντονκάστερ, στην έδρα της δεύτερης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αποτελούν ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο στην Championship, και θέλουν να φτάσουν στις τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς, απέναντι σε μία ομάδα που ακόμη δεν έχει συγκεντρώσει βαθμό, έχοντας βρει δίχτυα μόλις μία φορά και… καμία σε πρώτο ημίχρονο!

Συνοπτικά η τριάδα που επιλέξαμε:

  • Λιντς – Έβερτον over 2,5
  • Κόβεντρι – Ρέντινγκ 1
  • Ντονκάστερ – Πόρτσμουθ 2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης