Football Talk

Νάγκελσμαν για Λεβαντόφσκι: «Μιλάμε αρκετά μαζί, δε θέλει να φύγει»

Νάγκελσμαν για Λεβαντόφσκι: «Μιλάμε αρκετά μαζί, δε θέλει να φύγει»
Να σταματήσει τη φημολογία που θέλει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου, θέλησε ο προπονητής της, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τοποθετήθηκε επίσημα αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

«Δε με ενοχλεί καθόλου αυτή η κουβέντα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Αν δεν ήμουν προπονητής στη Μπάγερν, αλλά σε κάποιον άλλο μεγάλο σύλλογο, θα ρωτούσα πάντα γι’αυτόν, ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να γίνει. Σκοράρει πολύ και είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός», ανέφερε αρχικά ο Νάγκελσμαν και συνέχισε λέγοντας ακόμα τα εξής:

«Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι πως αντιδράει ο παίκτης και ο Λέβα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μιλάει πολύ, σε μένα και τους παίκτες στην προπόνηση. Δεν απομονώνεται. Νιώθει καλά, κάτι που φάνηκε κι από την απόδοση του κόντρα στη Ντόρτμουντ. Ακόμα και στην προπόνηση. Ένας που θα ήθελε να φύγει, δεν τα κάνει αυτά.

Κομμάτι της ζωής, είναι και οι φήμες. Ζούμε όλοι με αυτές. Όταν όμως ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή διάθεση, είμαστε όλοι χαρούμενοι και αυτό μας ενδιαφέρει», τόνισε ο τεχνικός των Βαυαρών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης