Football Talk

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Ολιβέιρα: Ρήξη χιαστού και εκτός δράσης για έξι μήνες!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Ολιβέιρα: Ρήξη χιαστού και εκτός δράσης για έξι μήνες!

Εκτός αγωνιστικής δράσης τέθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, του οποίου ο τραυματισμός είναι πολύ πιο σοβαρός από ό,τι υπολογιζόταν, και δεν θα αγωνιστεί για τους επόμενους έξι μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Πολύ πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά προβλεπόταν,  αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έπειτα από νέες εξετάσεις, ανακοινώθηκε πως θα μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου για έξι μήνες, περνώντας σύντομα την πόρτα του χειρουργείου, προτού ξεκινήσει την αποκατάσταση του προβλήματος, που αποκόμισε από το ματς με την Μποέμιανς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.
Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης