Football Talk

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Γκολ και θέαμα στη Βεστφαλία

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Γκολ και θέαμα στη Βεστφαλία

Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ ή αλλιώς, Λεβαντόφσκι εναντίον Χάαλαντ με φόντο το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Γερμανίας. Οι δύο επιθετικοί, δείχνουν συνωστισμό τερμάτων με νικήτρια… την Ντόρτμουντ.

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί σε άλλες χώρες, το Σούπερ Καπ να είναι μία τυπική διαδικασία αλλά στην Γερμανία, είναι κάτι παραπάνω από ένα τρόπαιο. Οι τελικοί των τελευταίων ετών προσφέρουν πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και ένα εξαιρετικό «ορεκτικό» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ειδικά, όταν το ζευγάρι του τελικού είναι Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες με τους περισσότερους τίτλους της διοργάνωση (οκτώ η πρώτη και έξι η δεύτερη) κονταροχτυπιούνται, με φόντο το τρόπαιο και μία καλή εκκίνηση της σεζόν. Αμφότερες έκαναν ποδαρικό και στο πρωτάθλημα, με τους «Βαυαρούς» να μένουν στο 1-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ και οι Βεστφαλοί να διασύρουν με 5-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Φυσικά, η κόντρα Λεβαντόφσκι-Χάαλαντ υπόσχεται πολλά γκολ, όπως ακριβώς και τα προηγούμενα ματς των ομάδων. Συγκεκριμένα, από το 2012, κανένα ματς δεν έχει λήξει με λιγότερα από δύο γκολ, με αποκορύφωμα το 4-2 του 2013/14. Το περσινό παιχνίδι, από την άλλη, έληξε με 3-2 υπέρ της Μπάγερν.

Με βάση αυτά αλλά και το επιθετικό κρεσέντο των δύο ομάδων, που συνδυάζεται με την αμυντική δυσλειτουργία, περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, με τον τελικό νικητή, ίσως, φοράει… «κιτρινόμαυρα».

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου (πρόταση): 1 dnb ή Over 3,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης