Football Talk

Αποκλειστικό: «Έκλεισε» Σουρδή η ΑΕΚ – Προορίζεται για την Β’ ομάδα

Αποκλειστικό: «Έκλεισε» Σουρδή η ΑΕΚ – Προορίζεται για την Β’ ομάδα
Τα χρώματα της Ένωσης θα φοράει την νέα σεζόν ο Γιάννης Σουρδής, ο οποίος προορίζεται αρχικά για την δεύτερη ομάδα που θα συμμετέχει στην Superleague 2.

Η νέα σεζόν φέρνει προσθήκες στην Superleague 2, όπου θα τοποθετηθούν οι δεύτερες ομάδες των Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ρόστερ που θα απαρτίζονται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούν να παίρνουν και τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα.



Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του BN Sports, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Σουρδή, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ταλέντα, ο οποίος έρχεται ως ελεύθερος από την ιταλική Ουντινέζε.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να υπάρξουν και οι οριστικές ανακοινώσεις. Ο 20χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος το 2001) θα τοποθετηθεί στην Β’ ομάδα, με στόχο να καθιερωθεί στην πρώτη.

thumbnail_σουρδής.jpg

Ο νεαρός άσος βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στην Αγγλία και την Γουότφορντ. Ένα χρόνο αργότερα, συμφώνησε με την Ουντινέζε, στην οποία έμεινε μέχρι και σήμερα, έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός σε ομάδες τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης