Football Talk

Ραφαέλ Βαράν: Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Θέλω να ζήσω την εμπειρία της Premier League»

Ραφαέλ Βαράν: Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Θέλω να ζήσω την εμπειρία της Premier League»
Πρόβαρε τη φανέλα με το νούμερο 19 ο Γάλλος Βαράν και αφού αποθεώθηκε το Σάββατο από τους οπαδούς στο «Ολντ Τράφορντ», τη Δευτέρα (16/08) ήταν η ώρα να φωτογραφηθεί επίσημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σχετικά Άρθρα

Έτοιμος δηλώνει για το όνειρο της Premier League ο Ραφαέλ Βαράν. Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ προέβη τη Δευτέρα στα αποκαλυπτήρια του νεοφερμένου Γάλλου στόπερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ακόμα βαρυσήμαντη μεταγραφή των Άγγλων είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γάλλος στόπερ προτίμησε να μιλήσει στα… αγγλικά, κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους φίλους του κλαμπ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι για μένα. Πέρασα όμορφες στιγμές στη Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα, ωστόσο, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία συναρπαστική ευκαιρία και ήθελα να την αξιοποιήσω».

 

Δεν γινόταν βέβαια να μην αναφερθεί στον… κολλητό του, Πολ Πογκμπά: «Είναι θετικός τύπος και γεμάτος από ενέργεια. Εμψυχώνει όλους μας στα αποδυτήρια και στο γήπεδο», ενώ θυμήθηκε και την παρουσία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2011: «Υπήρχαν πολλές φήμες και αρκετός κόσμος μιλούσε για μένα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011, όταν ήρθε στο σπίτι της μητέρας μου. Μίλησα με το σύλλογο όταν το ενδιαφέρον ήταν αληθινό. Είναι η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο Βαράν παρουσιάστηκε με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 19.

 

 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης