Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασμπούρ 4-2: Με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ έκανε το 2 στα 2!

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασμπούρ 4-2: Με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ έκανε το 2 στα 2!
Εύκολη επικράτηση της Παρί κόντρα στη Στρασμπούρ, με τον Μπαπέ να μοιράζει δυο ασίστ και να πετυχαίνει ένα γκολ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχτηκε για την 2η αγωνιστική της Ligue 1 την Στρασμπούρ, με τους Παριζιάνους να παίρνουν εύκολα τη νίκη, κάνοντας το 2 στα 2!

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε την αναμέτρηση της η Παρί. Μόλις στο 3’ ο Ντιαλό έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ικάρντι από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Μπαπέ έπιασε ένα σουτ από αριστερά κι εντός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στον Αζόρκ και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-0! Δύο λεπτά μετά, στο 27’, ο Μπαπέ έκανε σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Ντράξλερ που την έσπρωξε σε κενή εστία για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στρασμπούρ ανέβασε ρυθμό και στο 53’ μείωσε σε 3-1! O Αντριάν Τομασόν έκανε μια υπέροχη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Κεβίν Γκαμεϊρό την υποδέχτηκε και από κοντινή απόσταση έστειλε μια κεφαλιά στην κάτω αριστερή γωνία, νικώντας τον Νάβας. Ο Λουντοβίκ Αζόρκ στο 64’ σηκώθηκε με δύναμη για τη σέντρα του Ντιμιτρί Λιενάρ και με μια κοντινή, καρφωτή κεφαλιά στην κάτω δεξιά γωνία έκανε το 3-2! Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 86’, ο Μπαπέ βρίσκει τον Πάμπλο Σαράμπια μέσα στην περιοχή και αυτός καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-2!

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης