Football Talk

Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ 1-1: Δεν τα κατάφερε ούτε στη Λεωφόρο, πολλά τα κενά για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς (video)

Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ 1-1: Δεν τα κατάφερε ούτε στη Λεωφόρο, πολλά τα κενά για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς (video)
Ισόπαλος αναδείχθηκε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να μένουν στο 1-1 με το ΑΠΟΕΛ.

Παναθηναϊκός και ΑΠΟΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Λεωφόρο, με τους πράσινους να παρουσιάζουν για ένα ακόμη ματς αρκετά αμυντικά κενά και την ανάγκη για μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την κυπριακή ομάδα. Στο 21’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Θεοδώρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «πράσινων» κάνοντας το 1-0 για το ΑΠΟΕΛ. Λίγα λεπτά αργότερα (29’) οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ενγκμπακοτό για τον Χατζηγιοβάνη, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Αν και ο παίκτες του Γιοβάνοβιτς είχαν διάθεση και έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο, παρουσίασαν και πάλι σημαντικά κενά στην άμυνα, ενώ ήταν αδύναμοι στο επιθετικό κομμάτι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Χατζηγιοβάνη, ο Καμπετσής με πλασέ έκανε το 1-1 στο 49’. Οι Κύπριοι έχασαν στο 51’ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν και πάλι προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παναθηναϊκού. Στο 66’ το ΑΠΟΕΛ από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε σημαντική ευκαιρία στο 74’ μετά από καλή συνεργασία των Βέλεθ, Πέρεθ και Αϊτόρ, με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες δεν απέιλησαν με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1.

Το τρυφίλλι παρουσίασε τα ίδια προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και σε άλλο ένα παιχνίδι φάνηκε πόσο χρειάζεται ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ του. 

Παναθηναϊκός: Διούδης (76′ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76′ Σάντσες), Χουάνκαρ (87′ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ (85′ Σάρλια), Σιδεράς, Μαουρίσιο (70′ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ (85′ Σαβιέρ), Χατζηγιοβάνης (76′ Αγιούμπ), Ενγκμπακοτό (46′ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες (71′ Μπουζούκης), Καρλίτος (46′ Καμπετσής)

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Καρώ, Βινίσιους, Νταουσβίλι (64′ Σάντος), Εφραίμ (77′ Εντογκαλά), Ντε Βινσέντι, Κβιλιτάια (88′ Γουήλερ), Θεοδώρου (84′ Κατσαντώνης), Τσεμπάκε (64′ Λουντέμο), Σαμπάλα, Ντανίλο (84′ Σατσιάς).


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης