Football Talk

Τσέλσι: «Πιέζει» την Ίντερ για τον Λουκάκου

Τσέλσι: «Πιέζει» την Ίντερ για τον Λουκάκου
Η Τσέλσι έχει στην κορυφή της λίστα της τον Ρομέλου Λουκάκου, την ώρα που η Ίντερ επιμένει πως ο Βέλγος επιθετικός δεν είναι προς πώληση.
Η Τσέλσι συνεχίζει την αναζήτηση για έναν βασικό επιθετικό, έχοντας ξεχωρίσει τους Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ και τον Ρομέλου Λουκάκου της Ίντερ. Η πρώτη περίπτωση παραμένει πιο δύσκολη, καθώς οι Βεστφαλοί έχουν ξεκαθαρίσει πως θα πουν το «ναι» μόνο σε μία πρόταση που ξεπερνά τα 150 εκ. ευρώ, με τους «μπλε» να εξετάζουν τις εναλλακτικές τους.

Πέρα από τον Νορβηγό, σε πρώτο πλάνο παραμένει και ο Λουκάκου, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα φύγει από την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα παραχωρήσουν τον Βέλγο επιθετικό, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση των «μπλε» ύψους 100 εκ. λιρών, μαζί με τον Μάρκος Αλόνσο.

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός ακούει όλες τις προτάσεις, χωρίς να πιέζει καμία μεταγραφή. Η διοίκηση της Ίντερ εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της, καθώς μπορεί να αναγκαστούν να δεχθούν την πρόταση των Άγγλων, με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης