Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: «Ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά - Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, εμείς θα είμαστε έτοιμοι» (video)

Πέδρο Μαρτίνς: «Ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά - Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, εμείς θα είμαστε έτοιμοι» (video)
Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League παραχώρησε δηλώσεις.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Νέφτσι Μπακού (28/07, 1-0) έκανε λόγο για ένα άψογο τακτικά παιχνίδι, που αν το επαναλάβει η ομάδα του, δεν έχει να φοβηθεί όποιον αντίπαλο κι αν βρει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από το ζευγάρι Λουντογκόρετς-Μόουρα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς με πολλά προβλήματα, αλλά αυτές οι απουσίες μας έκαναν ακόμα καλύτερους, ακόμα πιο συγκεντρωμένους. Ήρθαμε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Παίξαμε σε μία έδρα δύσκολη με πολλούς φιλάθλους, σε μία ατμόσφαιρα δυνατή. Ήμασταν άψογοι τακτικά, οι παίκτες ίδρωσαν, τα έδωσαν όλα, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για αυτό ήρθε και η επιτυχία. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και αυτό βοηθούσε τον αντίπαλο, εμείς όμως ήμασταν όπως έπρεπε και είχαμε μεγάλη θέληση. Δώσαμε πρωτοβουλία στον αντίπαλο, αλλά ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Είχαμε τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες και αν τις είχαμε εκμεταλλευτεί δεν θα είχαμε βασανιστεί τόσο στα τελευταία λεπτά».

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να αντιμετωπίσει κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο στην επόμενη φάση τόνισε:

«Ελπίζω να έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια αφοσίωση στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να έχουμε την ίδια επιτυχία. Ελπίζω να έχουμε περισσότερες λύσεις, ωστόσο δεν έχω καμία προτίμηση αντιπάλου. Όποιος κι αν είναι ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί για να επαναλάβει την ίδια επιτυχία και να προκριθεί», ενώ σχολιάζοντας την παρουσία του Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας είπε:

«Ο Σισέ έχει ξαναπαίξει ως αριστερό μπακ σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα τελευταία 15 λεπτά και μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλός. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, εφόσον υπήρχαν απουσίες και έπρεπε να καλυφθούν τα κενά. Όπως ο Μάριος Βρουσάι ήταν έτοιμος να παίξει και αριστερό μπακ ή ο Ελ Αραμπί και στα άκρα και στην κορυφή. Έτσι πρέπει να συμβαίνει όταν υπάρχουν απουσίες. Όλοι να περιμένουν ανυπόμονα και να θέλουν να περάσουν στο παιχνίδι και να βοηθήσουν ανεξάρτητα από τη θέση που θα παίξουν, καλύπτοντας κάθε ενδεχόμενο του αγώνα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης