Football Talk

Μάντζιος: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν, με τη βοήθεια του κόσμου θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση!»

Μάντζιος: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν, με τη βοήθεια του κόσμου θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση!»
Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τη ρεβάνς με την Αστάνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου.
Σχετικά Άρθρα

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε ενόψει του αυριανού (29/7) αγώνα ρεβάνς με την Αστάνα, τονίζονας την σημασία να παρουσιαστεί ο Άρης με πίστη και αποφασιστικότητα, ενώ στάθηκε και στην βοήθεια του κόσμου που επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από πολύ καιρό.

Όπως είπε σε γενικές γραμμές:

«Πρέπει να παρουσιαστούμε με πίστη και αποφασιστικότητα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την ανατροπή. Το σκορ του πρώτου αγώνα μας αδικεί και κάνουμε πιο δύσκολο το έργο μας. Μας έλειψε ο κόσμος μας, ξέρουμε όλοι την δυναμική του, θέλουμε την βοήθεια του και ξέρουμε ότι θα το κάνει για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο πρώτο ματς. Αύριο θέλει συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν. Προετοιμαστήκαμε για να μπούμε αποφασιστικά αύριο για την πρόκριση».

Για την επιστροφή του κόσμου:

«Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου και αύριο θέλουμε τη βοήθειά του για να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση».

Για την αποστολή πρόκρισης:

«Είναι λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε από αρχή με πίστη. Το ματς θα χρειαστεί υπομονή, να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου που θα μας περιμένει… Θα πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, γιατί στο πρώτο ματς τα πληρώσαμε…»

Για τους Ματέο, Μήτρογλου:

«Θα δούμε σήμερα στην προπόνηση. Ο Ματέο είναι καλύτερα, ο Κώστας χτύπησε χθες και θα έχουμε σύντομα εικόνα».

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης