Football Talk

Μάντζιος: «Δεχθήκαμε πάλι δύο εύκολα γκολ»

Μάντζιος: «Δεχθήκαμε πάλι δύο εύκολα γκολ»
Στα δύο εύκολα γκολ που δέχθηκε η άμυνα του Άρη από την Αστάνα στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ενόψει της ρεβάνς.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Καζακστάν από την Αστάνα, ξεκινώντας με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις του στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Μάντζιος σημείωσε την «βαρύτητα» των δύο γκολ που δέχθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο άπαντες στην ομάδα έχουν πίστη ενόψει της ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Αστάνα: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και δεν είναι το αποτέλεσμα που αξίζαμε. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Ελέγξαμε τον ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από εμάς.

Δυστυχώς φεύγουμε με άδεια χέρια, υπάρχει πίστη στην ομάδα και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το αποτέλεσμα στο Κλ. Βικελίδης».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Ματέο είχε ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και ζήτησε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Σούντγκρεν είχε πρόβλημα και ευελπιστώ να είναι καλά τα παιδιά και να τους έχουμε στην διάθεσή μας στον επαναληπτικό, όπως ευελπιστούμε να έχει έρθει και η μπλε κάρτα του Φαμπιάνο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης