Football Talk

Μασούρας: «Δεν υπάρχει εμπόδιο για αυτό το σύνολο» (video)

Μασούρας: «Δεν υπάρχει εμπόδιο για αυτό το σύνολο» (video)
Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Νέφτσι, αλλά και στη νίκη που ακολούθησε απέναντι στους Αζέρους.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για την ρεβάνς στο Μπακού έχοντας το πάνω χέρι, μετά τη νίκη με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές απουσίες, στις οποίες προστέθηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έγινε αναγκαστική αλλαγή, ωστόσο σύμφωνα με τον Μασούρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν μαζί όλες τις δυσκολίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό είναι το σημαντικό να πάρεις τη νίκη στο τέλος, να πας με καλό σκορ στο δεύτερο παιχνίδι. Οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, θα μπορούσες να πεις αξεπέραστες, αλλά γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτό το σύνολο δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, όταν είμαστε μια γροθιά, και όλα τα παιδιά μπαίνουν και βοηθάνε κατ’ αυτό τον τρόπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα…», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του στο παιχνίδι, όπου αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θέσεις τακτικά.

«Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι είναι ενθαρρυντικό. Μια τέτοια εποχή, σε ένα πρώτο παιχνίδι, με αρκετές αλλαγές, νέα παιδία που δεν έχουν ξαναπαίξει στην ίδια ενδεκάδα, στο γήπεδο αυτό, με κόσμο, ήταν όλα πολύ καινούργια για πολλούς ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με σωστό τρόπο, κυρίως τακτικά, είχαμε κάποια προβλήματα θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο επόμενο παιχνίδι. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης