Football Talk

Μάντζιος: «Στο μυαλό μας μόνο η Αστάνα»

Μάντζιος: «Στο μυαλό μας μόνο η Αστάνα»

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος στάθηκε στον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με την Αστάνα (22/7, 16:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ μίλησε και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Πέμπτης (22/7, 16:00) την Αστάνα στο Καζακστάν, για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Μάντζιος δήλωσε πως άπαντες στην ομάδα είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στην πρώτη αναμέτρηση, καθώς και στο γεγονός πως έχουν γίνει εισηγήσεις στην διοίκηση για μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Περιμέναμε αυτή τη στιγμή να έρθει. Ετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, που είναι μια πολύ καλά ομάδα, έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Είναι ένα συν για τον αντίπαλο το συνθετικό γήπεδο, το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του».

Για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως προπονητής είπε: «Άγχος δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλαμε, περιμέναμε να έρθει η στιγμή για να παίξουμε. Δεν υπάρχει άγχος, λογικό είναι να μην είμαστε… ήρεμοι όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αντίπαλο, το έχουμε πράξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και περιμένουμε το παιχνίδι».

Για την εντεκάδα που θα επιστρατεύσει: «Γνωρίζετε καλά πως δεν έχουμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, δεν έχουμε εναλλακτικές. Υπάρχει ένα κενό, θα αποφασίσουμε αύριο πριν το παιχνίδι».

Για την Αστάνα: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει επίσημα παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό πολύ καλύτερο σε σχέση με μας. Είναι ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική στο επιθετικό κομμάτι και πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό γήπεδο».

Για το γεγονός πως ο Άρης δέχεται εύκολα γκολ: «Όντως είδαμε ότι δέχεται εύκολα γκολ, έχουμε αναλύσει καλά την ομάδα, έχουμε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές μας και περιμένουμε το παιχνίδι».

Για το αν ωφελήσει ή όχι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Θα φανεί μετά τα δύο παιχνίδια».

Για τον παράγοντα κόσμο: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι δεν θα έχουν υποστήριξη οι παίκτες της Αστάνα. Ο κόσμος του ΑΡΗ δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα και αναμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας την άλλη εβδομάδα».

Με ποιο αποτέλεσμα θα είναι ευχαριστημένος: «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θετικό έρθει είναι στα συν. Όμως τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

Για τις μεταγραφές: «Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης