Football Talk

Copa America: Στον τελικό η Βραζιλία – Παράπονα από το Περού (video)

Copa America: Στον τελικό η Βραζιλία – Παράπονα από το Περού (video)
Στον τελικό του Copa America θα βρεθεί η Βραζιλία, η οποία επικράτησε του Περού με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Στον τελικό της 11ης Ιουλίου αναμένεται να βρεθεί η Βραζιλία, με το γκολ του Πακέτα να είναι αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην «σελεσάο». Στο 35’ ο Νεϊμάρ πέρασε τρεις αντιπάλους του, δίνοντας την μπάλα στον Πακέτα, ο οποίος έκανε ανενόχλητος το 1-0.

Οι Περουβιανοί είχαν έντονα παράπονα από την διαιτησία, καθώς στο 22ο λεπτό η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του Τιάγκο Σίλβα μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής έδωσε άουτ, νομίζοντας πως η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Λαπαντούλα, με το VAR να μην αλλάζει την απόφαση του.

Το Περού είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση, με τον Έντερσον να επεμβαίνει όπου χρειαζόταν. Πλέον η Βραζιλία περιμένει το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/7, 04:00), για να μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό του Copa America.

Βραζιλία: Έντερσον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Λόντι (85' Μιλιτάο), Κασεμίρο, Φρεντ (85' Φαμπίνιο), Εβέρτον Ριμπέιρο (70' Εβέρτον), Πακετά (90+2' Λουίς), Νεϊμάρ, Ρισάρλισον (85' Βινίσιους)

Περού: Γκαγιέσε, Κόρσο (75' Λόρα), Σανταμαρία, Ράμος (46' Γκαρσία), Κάλενς, Τραούκο (46' Λόπες), Πένια, Τάπια (89' Ταβάρα), Γιοτούν, Κουέβα (81' Ορμένιο), Λαπαντούλα

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης