Football Talk

Ολυμπιακός- Ούφα 1-1: Κρατάει το γκολ του Μασούρα, αλλά έχει περιθώρια να...πείσει!

Ολυμπιακός- Ούφα 1-1: Κρατάει το γκολ του Μασούρα, αλλά έχει περιθώρια να...πείσει!
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με αντίπαλο την ρώσικη Ούφα στο 5ο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός στο 5ο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, αγωνίστηκε απέναντι στην Ούφα, σε ένα παιχνίδι που του έφερε την πρώτη του ισοπαλία (1-1) στα φετινά φιλικά με λίγες ουσιαστικές ευκαιρίες...

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο 10 λεπτο, προσπαθώντας να βρουν χώρους για να απειλήσουν. Μετά από σέντρα του Μπάουερ στο 2’, ο Μρλζιακ θα πιάσει «αέρα» μπροστά στην εστία του Τζολάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 15’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Πέπε, ο Καμαρά επιχείρησε το σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα κόπηκε από τους αμυντικούς της Ούφα.

Η πίεση από τους Ρώσους συνεχίστηκε, με τον Σαπλίνοφ να βρίσκεται 2 φορές (17'+19') απέναντι από τον Τζολάκη, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μπλοκάρει τελικά κρατώντας το 0.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το γκολ για την Ούφα στο 21΄, αφού δέχθηκε την πάσα του Αλίεφ στην πλάτη του Ανδρούτσου και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Η απάντηση των Πειραιωτών έφερε την υπογραφή του Γιώργου Μασούρα στο 38’ (1-1), που τροφοδοτήθηκε από τον Ελ Αραμπί και σούταρε στην κλειστή γωνία του Μπελένοφ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ανάλογη αρχή με το πρώτο. Η Ούφα είχε την πρωτοβουλία και πραγματοποίησε την πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος στο 55’, με τον Καμίλοφ να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60ο λεπτό, ο Τσούμιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από κόντρες στην περιοχή, ωστόσο ο Μπελένοφ βγήκε κερδισμένος στο τετ α τετ, με εξαιρετική επέμβαση. Στην πορεία της αναμέτρησης οι δύο ομάδες στάθηκαν κυρίως στην κατοχή μπάλας, χωρίς να δημιουργούν προϋποθέσεις για να αποκτήσουν το προβάδισμα.

Μία πολλά υποσχόμενη φάση, μάλιστα, για τον Ολυμπιακό, στο 74ο λεπτό δεν είχε συνέχεια, αφού ο Βρουσάι ήταν εκτεθειμένος.

Τα τελευταία λεπτά ήταν τυπική υπόθεση μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η Ούφα πίεσε ψηλά, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε σκληρά μαρκαρίσματα και κανείς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη! Αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία για τους «ερυθρόλευκους» στα φιλικά προετοιμασίας.

Ούφα (Αλεξέι Στουκάλοφ) : Αλιεφ, Μπάουερ, Μπελένοφ, Ιβάνοφ, Γιόκιτς, Καμίλοφ, Μίλετιτς, Πλιεφ, Σαπλινοφ, Ζουράβλιεφ, Μρλζιακ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (Καλογερόπουλος) , Πέπε (Τιάγκο Σίλβα), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς (Βρουσάι), Ελ Αραμπί.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης