Football Talk

Άρης - Ερυθρός Αστέρας 1-2: Έδειξε καλά στοιχεία αλλά ηττήθηκε στη «πρεμιέρα»

Άρης - Ερυθρός Αστέρας 1-2: Έδειξε καλά στοιχεία αλλά ηττήθηκε στη «πρεμιέρα»

Ο Άρης έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο φιλικό της σεζόν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο οι παίκτες του Βαγγέλη Μάντζιου γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Ο Άρης ξεκίνησε με ένα «δυνατό» φιλικό την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μάντζιο να δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες. Ο Έλληνας τεχνικός έριξε στα «βαθιά» αρκετούς από τους νεαρούς της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν ανταποκρίνονται θετικά.

Οι φιλοξενούμενο έδειξαν να πατάνε καλύτερα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, όμως ο Άρης είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα, με το σουτ του Γκαρσία στο 15’. Μοναδική καλή ευκαιρία για τους Σέρβους η τελική του Κρστόβιτς στο 21’, με τον Κουέστα να αποκρούει. Στο δεύτερο μέρος ο Μάντζιος παράταξε τελείως διαφορετική ενδεκάδα, με τον Αστέρα να ανοίγει τελικά το σκορ.

Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ στο 59’, με τον Μπάμπιτς να πηδά ψηλότερα από όλους και να παίρνει την κεφαλιά, με τον Σιαμπάνη να μην μπορεί να αποτρέψει το 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, με τον Μπερτόγλιο να στέλνει την μπάλα εκτός εστίας στο 71’, ενώ ο Γκαρσία πέντε λεπτά αργότερα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Άρης κέρδισε εκ νέου πέναλτι στο 81’ με τον Μπρούνο, ο Μπερτόγλιο ανέβαλε την εκτέλεση αυτή την φορά και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-1. Ωστόσο οι Σέρβοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τον Κανγκά μόλις ένα λεπτό αργότερα να κερδίζει επίσης πέναλτι! Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το τελικό 2-1 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα, με τον Μάντζιο να κρατά την «όρεξη» που έδειξαν οι παίκτες του.

Η 11αδα του Άρη στο Α’ ημίχρονο: Κουέστα, Γκάνεα, Μαρμαρίδης, Δεληζήσης, Ασλανίδης, Ματίγια, Κριμιτζάς, Γκάμα, Τσαγκαλίδης, Γκαρσία, Μάνος

Η 11αδα του Άρη στο Β’ ημίχρονο: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Γκάνεα (80’ Μαρτίνης), Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Κριμιτζάς (80’ Σάσα), Γκαρσία (82’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπρούνο

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Πόποβιτς, Γκάγιτς (66’ Μπακαγιόκο), Μπάμπιτς (66’ Ντέγκενεκ), Ίβανιτς (66’ Εράκοβιτς), Πάνκοφ (66’ Σανόγκο), Κατάι (Κάνγκα), Πέτροβιτς (66’ Φάλκο), Νίκολιτς (66’ Σρνιτς), Ρόντιτς (46’ Γκόμπελιτς), Μπεν (66’ Γκάβριτς), Κρστόβιτς (66’ Πάβκοφ)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης