Football Talk

Πλησιάζει στην Γιουβέντους ο Λοκατέλι, στο «τραπέζι» και η περίπτωση του Γκρανίτ Τσάκα!

Πλησιάζει στην Γιουβέντους ο Λοκατέλι, στο «τραπέζι» και η περίπτωση του Γκρανίτ Τσάκα!

Την περίπτωση του Μάνουελ Λοκατέλι φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Γιουβέντους, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, και να σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της, αναφορικά με την προσέγγιση της Σασουόλο.

Πρόκειται για ένα από τα ονόματα που αναμένεται να απασχολήσουν σοβαρά κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, αν αναλογιστεί κανείς, τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα της Ιταλίας.

Ο λόγος για τον Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος έχει συμμετάσχει, ως στιγμής, και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει η «Σκουάντρα Ατζούρα», έχει πετύχει δύο γκολ, και έχει τοποθετήσει ο ίδιος την Σασουόλο, στην «ευχάριστη θέση», να αναμένει προσφορές για την απόκτησή του, «εκτοξεύοντας» την αξία του.

Η πρώτη ομάδα που τον έχει προσεγγίσει μάλιστα, φαίνεται πως είναι η Γιουβέντους! Η «Μεγάλη Κυρία», η οποία θα επιθυμούσε να τον εντάξει στο ρόστερ της, και έχει κατορθώσει να έρθει σε επαφή μαζί του, πείθοντας τον μάλιστα, για το πλάνο της επόμενης σεζόν!

Παρόλα αυτά, απαραίτητη προϋπόθεση για να τον κάνει δικό της, αποτελεί η σύμφωνη γνώμη της Σασουόλο, η οποία αποσκοπεί στην εξασφάλιση, ενός όσο το δυνατό μεγαλύτερου ποσού, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Λοκατέλι αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους, με τον Γκρανίτ Τσάκα, ο οποίος επίσης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ελβετία στο EURO, να φαντάζει ως η ιδανική εναλλακτική λύση.
E5AIoErWQAAJqN7_1.jpg

Παρά ταύτα, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και ο Ελβετός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα, πράγμα που έχει καταστήσει σαφές, τόσο στην διοίκηση της Άρσεναλ, όσο και στον Τύπο, με πρόσφατη τοποθέτησή του!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης