Face to Face

Ο Αντρίγια Βούκσεβιτς στο BN Sports: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος – Εκπληκτική η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Ο Αντρίγια Βούκσεβιτς στο BN Sports: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος – Εκπληκτική η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Τα όσα έζησε στο πρώτο ματς στην Τούμπα αλλά και το τι περιμένει από την ρεβάνς στην Κροατία, μοιράστηκε στο BN Sports ο άσος της Ριέκα.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΠΑΟΚ έμεινε «ζωντανός» ενόψει της ρεβάνς στην Κροατία, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει την Ριέκα σε 1-1 χάρη στο αυτογκόλ του Γκάλεσιτς στο 94ο λεπτό. Έτσι, όλα είναι ανοιχτά ενόψει του δεύτερου αγώνα στα play off του Europa Conference League.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο της Ριέκα υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση στους ομίλους, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ. Αυτό υποστηρίζει στο «BN Sports» ο Αντρίγια Βούκσεβιτς.

Ο Μαυροβούνιος μπακ-χαφ ξεκίνησε βασικός στην Τούμπα και έκανε λόγο για μία πολύ καυτή ατμόσφαιρα από τους φίλους του Δικεφάλου. Ταυτόχρονα, παραδέχθηκε πως ο ελληνικός σύλλογος ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος, όμως στην ρεβάνς, η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική.

Αναλυτικά είπε:

  • Πιστεύεις πως το σκορ αντιστοιχεί στην εικόνα της αναμέτρησης;

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο δεύτερο. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και πιο νωρίς αλλά είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ στο τέλος»

  • Θεωρείς πως μπορεί η Ριέκα να προκριθεί στους ομίλους;

«Φυσικά και το πιστεύω. Θα είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτή που ήταν στην Θεσσαλονίκη και θα έχουμε δίπλα μας και τους οπαδούς μας στο δικό μας γήπεδο»

  • Ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ξεχώρισες και γιατί;

«Δεν ξεχώρισα κάποιον συγκεκριμένα. Ήταν όλοι πολύ καλοί και ποιοτικοί για αυτό και ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ. Ο καθένας ήταν εκπληκτικός στην θέση του. Βέβαια, βοηθούσε και πολύ ο κόσμος της ομάδας. Ήταν πολύ καυτή ατμόσφαιρα»

  • Τι πρέπει να προσέξετε περισσότερο στη ρεβάνς και αν θα αλλάξετε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού;

«Πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε πάρα πολύ γιατί δεν διατηρούσαμε την κατοχή. Είναι το βασικό συστατικό για να πάρουμε την πρόκριση»

5359787.jpg

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης