Face to Face

Ο Γιώργος Νεοφυτίδης στο BN Sports: «Κίνδυνος ο Βάις και οι αντεπιθέσεις – Δίνει κίνητρο στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός»

Ο Γιώργος Νεοφυτίδης στο BN Sports: «Κίνδυνος ο Βάις και οι αντεπιθέσεις – Δίνει κίνητρο στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός»

Από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που πλέον δημιουργεί το όνομά του στην Σλοβακία. Ο Γιώργος Νεοφυτίδης μιλάει στο BN Sports και δίνει στο… πιάτο την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το πρώτο παιχνίδι των play off του Europa League κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και φυσικά, τίποτα δεν θα τους χαριστεί απλόχερα.

Τελευταίο ματς των Σλοβάκων πριν την αναμέτρηση με τον ελληνικό σύλλογο, ήταν κόντρα στην Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε, στην οποία αγωνίζονται συνολικά τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς, είναι και ο Γιώργος Νεοφυτίδης, ο οποίος ήταν βασικός στο παιχνίδι κόντρα στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ο οποίος από τον Γενάρη του 2020, βρίσκεται στην Σλοβακία και δημιουργεί εκεί τον δικό του, ποδοσφαιρικό δρόμο. Ο ίδιος, μίλησε στο BN Sports και ανέλυσε τα σημεία που πρέπει να χτυπήσουν αλλά και να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι», τους οποίους χαρακτήρισε ως φαβορί.

  • Αντιμετώπισες την Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν από λίγα 24ωρα. Τι είναι αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση;

«Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου με αρκετά ποιοτικούς παίχτες κυρίως μεσοεπιθετικά. Έχουν παίκτες με εμπειρία και πολλές παραστάσεις κάτι που τους βοηθάει στο να γνωρίζουν τις αρμοδιότητες τους μέσα στο γήπεδο»

  • Ποιοι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

«Την διαφορά στο γήπεδο την κάνουν ο γνωστός σε όλους μας Βάις. Είναι αυτός με τις περισσότερες πρωτοβουλίες και την μεγαλύτερη δημιουργικότητα στο παιχνίδι τους. Πολύ καλός παίχτης είναι επίσης ο μέσος Ντε Καμπς και ο φορ της ομάδας Χέντρι»

  • Θεωρείς πως ο ελληνικός σύλλογος είναι το φαβορί; Αν ναι, γιατί;

«Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός αν παρουσιαστεί όπως τον ξέρουμε τα τελευταία χρόνια, με ποιότητα και ενέργεια στο παιχνίδι του δεν θα έχει μεγάλα προβλήματα για να πάρει την πρόκριση, είναι μια ομάδα που έχει αποκτήσει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη πλέον και δίκαια θα του δίναμε τον τίτλο του φαβορί»

  • Θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό, ο αποκλεισμός από το Champions League?

«Σίγουρα όλοι οι παίχτες και ο σύλλογος θα ήθελαν να πάρουν την πρόκριση για το Champions League, κάτι που δεν κατάφεραν.. Ως ποδοσφαιριστής θεωρώ πως θα επηρεάσει θετικά τους παίχτες, θα τους δώσει κίνητρο»

  • Ποιο είναι το δυνατό σημείο της ομάδας;

«Αυτό που θα έπρεπε να προσέξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Σλόβαν είναι κατά την γνώμη μου οι αντεπιθέσεις που ενδεχομένως να δεχτούν στο transition του παιχνιδιού»

6248585_1000x.jpg

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης