πάμε euro

Μαντσίνι: «Διαφορετική ομάδα από το Βέλγιο η Ισπανία – Εξαιρετικός τεχνικός ο Ενρίκε»

Μαντσίνι: «Διαφορετική ομάδα από το Βέλγιο η Ισπανία – Εξαιρετικός τεχνικός ο Ενρίκε»
Στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία την Τρίτη (5/7, 22:00) για τα ημιτελικά του EURO 2020 στάθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως ο ίδιο και οι παίκτες του θα έχουν δύσκολο έργο.

Ισπανία και Ιταλία θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τρίτης, για το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του EURO 2020. Η «σκουάντρα ατζούρα» αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, με τον Ιταλό μπακ να έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα και να μένει εκτός για περίπου 5-6 μήνες.

Στην προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, ο Μαντσίνι δήλωσε: «Η Ισπανία είναι διαφορετική ομάδα από το Βέλγιο αλλά θα έχουμε δυσκολίες. Με την Αυστρία ήταν δύσκολο επειδή ήταν το πρώτο νοκ-άουτ ματς και εξαιτίας της επιθετικότητάς τους. Το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη αλλά θα είναι δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια η Ισπανία είναι εκπληκτική, αν και τώρα έχει εμφανίσει αρκετούς νεαρούς.

Μιλώντας για τον Λουίς Ενρίκε, ανέφερε: «Έχουν έναν εξαιρετικό τεχνικό και σπουδαίους παίκτες και θα χρειαστεί μεγάλο ματς για να φτάσουμε μέχρι τέλους. Ο Λουίς Ενρίκε έχει κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρόμα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του και είναι σημαντικό για έναν τεχνικό πέρα από καλά αποτελέσματα οι ομάδες του να παίζουν και όμορφο ποδόσφαιρο».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης