πάμε euro

Μαντσίνι: «Το Βέλγιο έχει ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Μαντσίνι: «Το Βέλγιο έχει ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εξέφρασε τον σεβασμό του για το Βέλγιο, ενόψει του προημιτελικού με την Ιταλία, ωστόσο τόνισε πως δεν θα φοβηθούν τον αντίπαλο τους.
Ιταλία και Βέλγιο θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για τα προημιτελικά του EURO 2020, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα. Ενόψει του αγώνα, ο Μαντσίνι αναφέρθηκε στην ποιότητα των αντιπάλων τους, καθώς και στις απουσίες των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ.

«Δεν έχω πολλές αμφιβολίες για την αυριανή (02/07) ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνω, αλλά έχω ξεκάθαρες ιδέες. Θα δούμε μέχρι αύριο. Το Βέλγιο προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το ίδιο ισχύει για εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τρία χρόνια».

Για το γεγονός ότι οι Ντε Μπρόινε και Αζάρ είναι αμφίβολοι: «Είναι πάντα ωραίο για τους οπαδούς να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες. Αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερο.

Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ενήμεροι για τις αρετές τους», ήταν τα λόγια του Ιταλού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης