πάμε euro

Legends 2004: «Πρεμιέρα» στο Youth Cup!

Legends 2004: «Πρεμιέρα» στο Youth Cup!
Οι θρύλοι της Εθνικής μας ομάδας του 2004 ξεκίνησαν την περιοδεία τους για το Youth Cup, με πρώτο προορισμό το Αγρίνιο! 
Ανήμερα της επετείου της πρεμιέρας του EURO 2004, ο Τρ. Δέλλας, ο Μ. Καψής, ο Γ. Καραγκούνης, ο Α. Μπασινάς, ο Β. Τσιάρτας, ο Β. Λάκης, ο Δ. Παπαδόπουλος και ο Α. Χαριστέας έκαναν «πρεμιέρα» στο Youth Cup όπου γίνεται θεσμός με τη δωρεά του Stavros Niarchos Foundation!

Οι Greek Legends 2004 με ανακοίνωσή τους έδωσαν περισσότερα στοιχεία για την εκδήλωση:

Το Σάββατο 12 Ιουνίου, επέτειο του εναρκτήριου αγώνα μας στο EURO 2004, και με αφετηρία το Αγρίνιο, ξεκινάμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα.

Στο ταξίδι αυτό θα συναντήσουμε μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, για να μοιραστούμε μαζί τους τις αξίες και τα ιδανικά τους, τη χαρά του αθλητισμού, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας.

Στο Emileon Sports Center, το πρότυπο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ευγενική προσφορά της οποίας είναι οι χώροι στους οποίους θα φιλοξενηθεί το τουρνουά, υποδεχόμαστε τις Ακαδημίες:

  • ΠΑΕ Παναιτωλικός
  • ΠΑΕ Καλαμάτα
  • ΠΑΕ Λεβαδειακός
  • ΠΑΕ Παναχαϊκή
  • Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δαβουρλή
  • Athlopolis Football Academy
  • Ακαδημία Ποδοσφαίρου Play
  • Άτλας Ηπείρου

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life”, με την δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

Η συμμετοχή των ακαδημιών είναι εντελώς δωρεάν.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, η πρόσβαση στους χώρους διεξαγωγής των δράσεων του Legends 2004 Youth Cup θα επιτραπεί μόνο στους αθλούμενους και τα μέλη των αποστολών των Ακαδημιών που συμμετέχουν σε αυτές. Η παρουσία θεατών σε αθλητικές συναντήσεις και εκδηλώσεις δεν επιτρέπεται προς το παρόν.

Μάλιστα οι Άγγελος Μπασινάς, Γιώργιος Καραγκούνης και Άγγελος Χαριστέας κοινοποίησαν στο Instagram μια φωτογραφία τους, βάζοντας κουίζ στους ακολούθους τους με έπαθλο μια φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές τους!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης