Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παγκόσμια έρευνα: Οι «μη εμβολιασμένοι» δεν αρρώστησαν τελικά από Covid αλλά υπέστησαν διακρίσεις και κυβερνητική στοχοποίηση

Παγκόσμια έρευνα: Οι «μη εμβολιασμένοι» δεν αρρώστησαν τελικά από Covid αλλά υπέστησαν διακρίσεις και κυβερνητική στοχοποίηση
Μεταξύ 57% και 61% των ερωτηθέντων στη Νότια Ευρώπη και τη Δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική ανέφεραν ότι ήταν στόχοι κυβερνητικής στοχοποίησης
Σχετικά Άρθρα

Στις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους (2022), οι μελετητές δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με τα αποτελέσματα της υγείας των μη εμβολιασθέντων (για τον covid 19) ερωτηθέντων.
Σχεδόν 18.500 άτομα από όλο τον κόσμο απάντησαν στην έρευνα μηνιαίως, η οποία έθετε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία τους κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022.
Ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων ήταν από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.
Οι λόγοι για τους οποίους οι συμμετέχοντες απέφυγαν τα «εμβόλια» κατά του Covid-19 ήταν: η προτίμηση για τη φυσική ανοσία, η δυσπιστία στα φάρμακα, η δυσπιστία στις κρατικές πληροφορίες, τα φτωχά/περιορισμένα δεδομένα δοκιμών και ο φόβος για μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι συντάκτες της έρευνας έγραψαν:

Κατά την περίοδο της έρευνας, η μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της νόσου Covid-19 αναφέρθηκε στο εύρος 50-69 ετών, με κορύφωση στο 12,3%, τον Ιανουάριο του 2022 .
Τα άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω επηρεάστηκαν λιγότερο (1,3%), με 10,7% και 3,8% στην ομάδα 20 έως 49 ετών και στην ομάδα 1 έως 19 ετών, αντίστοιχα.
Οι περισσότεροι βαθμολόγησαν τα συμπτώματά τους ως «ήπια» (14,4%), με το 2% να αναφέρει «σοβαρή» νόσο. Μόλις το 0,4% της κοόρτης ανέφερε νοσηλεία (ως νοσηλευόμενοι ή εξωτερικοί ασθενείς).
Σχεδόν τα δύο τρίτα ανέφεραν ότι λαμβάνουν βιταμίνη D, C, ψευδάργυρο, κερσετίνη ή συνδυασμό, για πρόληψη, με το 71% να χρησιμοποιεί βιταμίνη D, C και ψευδάργυρο για θεραπεία.
Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι η εξαίρεση από το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στον κόσμο, στηριζόμενη στη φυσική ανοσία, την αυτοφροντίδα με συμπληρώματα ή/και την ιβερμεκτίνη ή την υδροξυχλωροκίνη, φάνηκε να συμβάλλει σε χαμηλές περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών, νοσηλείας ή θανάτου.
Την ίδια ώρα η παγκόσμια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research αναφέρει ευνοϊκά αποτελέσματα για την υγεία τους και αδικαιολόγητες διακρίσεις. 
Μεταξύ 57% και 61% των ερωτηθέντων στη Νότια Ευρώπη και τη Δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική ανέφεραν ότι ήταν στόχοι κυβερνητικής στοχοποίησης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης