Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky: Τα δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές αποκλείουν τις συνομιλίες

tags :
Zelensky:  Τα δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές αποκλείουν τις συνομιλίες

«Εάν οι κατακτητές προχωρήσουν στον δρόμο των ψευδο-δημοψηφισμάτων, θα κλείσουν μόνοι τους κάθε ευκαιρία συνομιλιών με την Ουκρανία και τον ελεύθερο κόσμο», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος

Σχετικά Άρθρα

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε την Κυριακή 7 Αυγούστου ότι εάν η Ρωσία προχωρήσει σε δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές της χώρας του για την ένταξή τους στη Ρωσία, δεν θα μπορούσαν να γίνουν συνομιλίες με την Ουκρανία ή τους διεθνείς συμμάχους της, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
«Εάν οι κατακτητές προχωρήσουν στον δρόμο των ψευδο-δημοψηφισμάτων, θα κλείσουν μόνοι τους κάθε ευκαιρία συνομιλιών με την Ουκρανία και τον ελεύθερο κόσμο, κάτι που η ρωσική πλευρά θα χρειαστεί σαφώς κάποια στιγμή» δήλωσε ο Zelensly σε νυχτερινή βιντεοσκοπημένη ομιλία του.
Ρώσοι και Ουκρανοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν αρκετές συναντήσεις συνομιλιών αμέσως μετά την έναρξη της εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.
Ωστόσο, δεν έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις από τα τέλη Μαρτίου, με κάθε πλευρά να κατηγορεί την άλλη για τη διακοπή των επαφών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης