Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η πρώτη πτυσσόμενη τηλεόραση 165 ιντσών εμφανίζεται και εξαφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού

tags :
Η πρώτη πτυσσόμενη τηλεόραση 165 ιντσών εμφανίζεται και εξαφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού
 Mε το πάτημα όμως ενός κουμπιού, η τηλεόραση «αναδύεται» από το πάτωμα, ξεδιπλώνεται για μια νέα εμπειρία θεάσης: είναι η πρώτη πτυσσόμενη τηλεόραση και έρχεται κυριολεκτιά από το μέλλον
Διακριτική, κομψή, άρτιας τεχνολογικής κατασκευής και... αόρατη εν πρώτοις,  είναι η τηλεόραση που έφτιαξε η εταιρία C SEED Entertainment η Μ1, με οθόνη 165 ιντσών, που διπλώνεται γίνεται ένα με το πάτωμα όταν δεν χρησιμοποιείται.
22.jpg
Με το πάτημα ενός κουμπιού, μια στήλη σαν μοντέρνο γλυπτό υψώνεται απαλά και αθόρυβα από το πάτωμα και ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει την τεράστια οθόνη 4.000 MicroLED, επάνω σε μια βάση αλουμινίου.
66.jpg
Η οθόνη αποτελείται από πέντε ξεχωριστά πάνελ MicroLED που όταν κλειδωθούν στην επίπεδη θέση παρακολούθησης μοιάζουν με μια ομοιόμορφη οθόνη «χωρίς ραφές» χαρίζοντας την «απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας».
11.jpg
Όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές η τεχνολογία των MicroLEDs δίνουν πιο φωτεινή εικόνα από τα ΟLEDs, προσφέροντας τα ίδια πλεονεκτήματα και υψηλή αντίθεση στο βαθύ μαύρο, χωρίς burn-ins.
Είναι το μέλλον των ΟLED, όπως υποστηρίζουν Apple και Samsung.
44.jpg
Η επαναστατικά κομψή και πολυτελής Μ1 τηλεόραση, κοστίζει στα 400.000 δολάρια, χωρίς την εγκατάσταση στο πάτωμα, η οποία χρειάζεται αρκετό χώρο για να κρύβεται.
33.jpg
Από την άλλη όμως είναι μια τηλεόραση που προορίζετα για πολύ ευρύχωρα σπίτια και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως χρυσό, μαύρο και τιτανίου και με μια ευρεία γκάμα περιβλημάτων, «για να ικανοποιεί όλα τα γούστα» και να μπορεί να προσαρμόζεται «στις απαιτήσεις κάθε χώρου», όπως υποστηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος της C SEED Alexander Swatek.
77.jpg
«Η M1 προσφέρει μοναδική ψυχαγωγία σε εξαιρετική ποιότητα χωρίς να διακυβεύεται ο χαρακτήρας ενός χώρου - η ιδανική λύση για την ενσωμάτωση μεγάλων τηλεοπτικών συστημάτων σε ευρύχωρο σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα θέασης», δήλωσε ο Swatek.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης