Betpost

Επιστρέφουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους Παναθηναϊκός και Φιορεντίνα

Επιστρέφουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους Παναθηναϊκός και Φιορεντίνα

Με σπασμένα «φρένα» στα Γιάννενα το «τριφύλλι» μετά την 4άρα επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Παρόμοια περίπτωση και για την Φιορεντίνα με τον δαιμονιώδη Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα υπήρξε κάτι παραπάνω από εκρηκτικό και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά το σημαντικότερο όλων, είναι πως τις έκανε γκολ!

Με «μαέστρο» τον Ματέους Βιτάλ και εκτελεστή τον Καρλίτος, οι «πράσινοι» διέλυσαν με 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και με την ορμή μίας τέτοιας πρεμιέρας, η νίκη τους στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα αποκτά αξία, πόσο μάλλον σε τόσο μεγάλη απόδοση!

Οι Γιαννιώτες από τη δική τους πλευρά έρχονται από μία τεράστια νίκη στην Τούμπα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα ανέλπιστο και εν πολλοίς, «αδικαιολόγητο» βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, μιας και τα «ηνία» της αναμέτρησης τα κρατούσε ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο ΠΑΣ είχε ελάχιστες ευκαιρίες αλλά και προϋποθέσεις για γκολ, και το 1-0 προήλθε από το ολέθριο λάθος του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Παράλληλα, στην Ιταλία, η Τζένοα φιλοξενεί την Φιορεντίνα για την 4η αγωνιστική της Serie A. Ένα ζευγάρι που στα τελευταία πέντε ματς στην συγκεκριμένη έδρα, μας έχει αποδείξει πως δεν είναι έχει… σταθερό νικητή.

Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη αλλά και τρεις ισοπαλίες. Βέβαια, το ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα, δεν είναι στα ίδια πλαίσια. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη ενώ οι «βιόλα» δύο αλλά και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε τρομερή κατάσταση με πέντε γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.

Πρόταση: 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2

Τζένοα – Φιορεντίνα 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης