Betpost

Champions League: Αξίζει το ποντάρισμα στον Λουκάκου για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης!

Champions League: Αξίζει το ποντάρισμα στον Λουκάκου για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης!

Η αρμάδα του Τόμας Τούχελ ρίχνεται στη «μάχη» του Champions League ως κάτοχος του τροπαίου και το repeat εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις… ορέξεις της ακριβότερης μεταγραφής του καλοκαιριού: τον Ρομέλου Λουκάκου!

Η πρόσφατη ιστορία του θεσμού του Champions League δείχνει πως τα «καυτά» ονόματα των επιθετικών σκοράρουν περισσότερο στους ομίλους του, αφού τίθενται συχνά απέναντι σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου.

Άλλωστε, το παράδειγμα του Έρλινγκ Χάαλαντ τόσο στη σεζόν 2019-20, όσο και στην επόμενη, όπου βρήκε έξι γκολ κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, είναι χαρακτηριστικό! Παράλληλα, όμως, χρειάζεται η ομάδα να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση.

Με βάση τα προαναφερθέντα κριτήρια, ο Ρομέλου Λουκάκου, ως μέλος της κατόχου του Champions League, Τσέλσι, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή!

Ο Βέλγος επέστρεψε στο Λονδίνο μετά από επτά χρόνια, έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ, ερχόμενος ως πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ και πρώτος σκόρερ της Serie A (24 γκολ)!

Στην παρουσία των «νερατζούρι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη σεζόν 2020/21 κατάφερε να βρει τέσσερις φορές δίχτυα, αλλά η πορεία της ομάδας του σταμάτησε στη φάση των ομίλων.

Με την ορμή των τριών γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να «σεληνιαστεί» απέναντι σε ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, όπως η Ζενίτ και η Μάλμε, αλλά και κόντρα στην προβληματική φέτος Γιουβέντους!

Άλλωστε, πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, που επιθυμεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της και η εκτελεστική του δεινότητα θα έχει την αμέριστη βοήθεια των Μέισον Μάουντ, του Κάι Χάβερτς και του Κρίστιαν Πούλισικ.

Εφόσον τον ταΐσουν μέσω των δημιουργικών αρετών τους, το έργο του θα γίνει πιο εύκολο και απλώς θα καλείται να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: να πάρει τις σωστότερες τοποθετήσεις για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

 

Πρόταση:

Πρώτος σκόρερ του Champions League 2021/22 - Ρομέλου Λουκάκου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης