Betpost

Europa Conference League: Βγάζει αντίδραση στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ, «βροχή» τα γκολ στη Γάνδη!

Europa Conference League: Βγάζει αντίδραση στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ, «βροχή» τα γκολ στη Γάνδη!
Το νεοσύστατο ConferenceLeagueανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, και η μοναδική ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ, που παραβρίσκεται στις τάξεις του, επιθυμεί να ξεκινήσει με το «δεξί» απέναντι στη Λίνκολν. Την ίδια ώρα η Γάνδη, ταξιδεύει στο Ταλίν για να συναντήσει την πολύ παραγωγική Φλόρα!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιθυμεί να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές, ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το «σοκ» που υπέστη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, οφείλει να βγάλει αντίδραση, και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της «άπειρης» Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Δεν αντιμετωπίζει σοβαρές αγωνιστικές απουσίες, που να προέκυψαν από την πρεμιέρα της Super League ο Ράσβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα επικρατήσει στην έδρα της Λίνκολν, τον μήνα Σεπτέμβριο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, η Φλόρα από το Ταλίν φιλοξενεί την σαφώς πιο έμπειρη Γάνδη, στην έδρα της. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην αποτελούν ένα όνομα «φόβητρο» αλλά οι αριθμοί τους στην έδρα τους μόνο αμελητέοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούνΕννέα γκολ σε δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, την στιγμή που η Γάνδη δεν έχει μείνει στο «μηδέν» μακριά από το σπίτι της για 1,5 μήνα. Προβλέπονται γκολ από αμφότερες ομάδες, με τους γηπεδούχους επί της ουσίας να αγωνίζονται δίχως πίεση.

Πρόταση:

Λίνκολν – ΠΑΟΚ 2

Φλόρα – Γάνδη G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης