Basket Talk

Μάικ Τζέιμς, Αϊζάια Τόμας και Ντάρεν Κόλισον για μια θέση στους Λέικερς

Μάικ Τζέιμς, Αϊζάια Τόμας και Ντάρεν Κόλισον για μια θέση στους Λέικερς
Μάικ Τζέιμς, Αϊζάια Τόμας και Ντάρεν Κόλισον βρέθηκαν στην προπόνηση των Λος Άντζελες Λέικερς. 
Σχετικά Άρθρα
Μάικ Τζέιμς, Αϊζάια Τόμας και Ντάρεν Κόλισον προπονήθηκαν με τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι ψάχνουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο στόχος των «Λιμνανθρώπων» αυτή τη μεταγραφική περίοδο ήταν να προσθέσουν τόσο ποιότητα, όσο και βάθος στον πάγκο τους. 

Αυτή τη στιγμή, οι Λέικερς έχουν 12 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια και σκοπεύουν να αυξήσουν αυτόν τον αριθμό σε 14. Το ανώτατο όριο του ΝΒΑ είναι 15 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια, συν 2 two-way παίκτες, που θα πηγαινοέρχονται δηλαδή στην αναπτυξιακή ομάδα της G-League.

Η απόκτηση ενός τρίτου πόιντ γκαρντ είναι αυτή τη στιγμή πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα του Λος Άντζελες. Ο Αϊζάια Τόμας έχει υπάρξει μέλος του οργανισμού και στο παρελθόν (2018), όμως τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από ένα τραυματισμό στον γοφό. Παρά ταύτα, δηλώνει πλεόν υγειέστατος και έτοιμος για δράση. Ο Ντάρεν Κόλισον έχει βγει ουσιαστικά στη...σύνταξη από το τέλος της σεζόν 2018-19 και ψάχνεται για να επιστρέψει στην λίγκα. Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς πέρασε την περσινή σεζόν μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπρούκλιν Νετς, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς και τους Φοίνιξ Σανς. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης