Basket Talk

ΟΔΚΕ: Μένουν εκτός λίστας οι Σχινάς, Αναστόπουλος, Καρακατσούνης

ΟΔΚΕ: Μένουν εκτός λίστας οι Σχινάς, Αναστόπουλος, Καρακατσούνης

Στην επιστολή της ΟΔΚΕ στην ΕΟΚ, γίνεται γνωστή η πρόθεση, επτά διαιτητές άνω των 50 ετών, να παραμείνουν εκτός λίστας για τη νέα σεζόν. Μέσα στα ονόματα βρίσκονται και εκείνα των Σχινά, Αναστόπουλου, Καρακατσούνη.

Με επιστολή της προς την ΕΟΚ, η ΟΔΚΕ ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή και τον Γενικό Γραμματέα της, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, πως θα αφήσει εκτός λίστας για την επόμενη σεζόν 7 διαιτητές που είναι άνω των 50τών.

Ο λόγος για τους Τόμι Σχινά, Παναγιώτη Αναστόπουλο, Χαραλάμπο Καρακατσούνη, Αλέκο Ψαριανό, Δημήτρη Μπήτη, Βασίλη Μπίκα και Θόδωρο Τσουμαχίδη.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, μάλιστα, είχε εκφράσει με τη σειρά του την απορία του για το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται στα φετινά σεμινάρια διαιτησίας, καθώς και για την καθυστέρηση του αιτήματος ενέργειας που είχε υποβάλλει.

Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά, πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές μπορούν να σφυρίξουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων και Κορασίδων, αφού όσοι αναμένεται να διαιτητεύσουν φέτος θα απασχολούνται στα σχετικά σεμινάρια.

Σεμινάρια στα οποία δεν θα πάρουν μέρος οι προαναφερθέντες διαιτητές και έτσι δεν θα βρίσκονται στη δράση της επικείμενης σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης