Basket Talk

Bucks – Hawks 118-107: Το Milwaukee στους Τελικούς του NBA μετά από 47 ολόκληρα χρόνια (video)

Bucks – Hawks 118-107: Το Milwaukee στους Τελικούς του NBA μετά από 47 ολόκληρα χρόνια (video)
Ραντεβού με την ιστορία για τους Bucks που υπολείπονται πλέον μόλις τεσσάρων νικών για να φέρουν το πρωτάθλημα στο Milwaukee μετά από 50 χρόνια.
Σχετικά Άρθρα

Η έκτη αναμέτρηση έμελλε να είναι και η τελευταία μονομαχία στης σειράς Bucks-Hawks, αφού τα «Ελάφια» -επικρατώντας με 118-107- έφτασαν στην πολυπόθητη τέταρτη νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για τους Τελικούς του ΝΒΑ.

Το σύνολο του Mike Budenholzer αγωνίστηκε ξανά δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ώστόσο, οι Middleton (32 πόντοι, 7 ασίστ) και Holiday (27 πόντοι, 9 ασίστ, 9 ριμπάουντ και εξαιρετικές άμυνες) έκαναν τα πάντα για να κρύψουν την απουσία του Έλληνα superstar.

Οι Bucks ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διατηρώντας το προβάδισμα και στα 48 λεπτά του αγώνα. Μάλιστα, η διαφορά των δύο ομάδων έφτασε μέχρι και τους 22 πόντους (94-72) στην έναρξη της τέταρτης περιόδου. Τα «Γεράκια» μείωσαν σε 107-101 με 3:41 να απομένουν για τη λήξη, όμως το Milwaukee διατήρησε την ψυχραιμία του, με το 118-107 να είναι το τελικό σκόρ.

Για την ομάδα του Nate McMillan, ο Cam Reddish έκανε αξιοπρόσεκτη προσπάθεια καταγράφοντας προσωπικό ρεκόρ στα playoffs με 21 πόντους και 6/7 τρίποντα. Ενώ ο Trae Young ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, σημειώνοντας μόλις 14 πόντους με 4/17 σουτ, 9 ασίστ αλλά και 5 λάθη.

Έτσι, η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξασφάλισε την πρόκριση στους Τελικούς, εκεί που θα αντιμετωπίσει τους Phoenix Suns με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 50 ολόκληρα χρόνια.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης