ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση ξεπέρασε και τον εαυτό της – Στοχοποίησε δημοσιογράφους για την άποψή τους

ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση ξεπέρασε και τον εαυτό της – Στοχοποίησε δημοσιογράφους για την άποψή τους
Η αντιπαράθεση ξέσπασε μετά τις αναφορές δημοσιογράφων για παρουσία κυβερνητικών στελεχών στο ταχύπλοο, το οποίο σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα
Σκληρή απάντηση στην ελληνική κυβέρνηση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με αφορμή τα «πυρά» που εξαπέλυσε νωρίτερα κατά δημοσιογράφων το Μαξίμου.
Η αντιπαράθεση ξέσπασε μετά τις αναφορές δημοσιογράφων για παρουσία κυβερνητικών στελεχών στο ταχύπλοο, το οποίο σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.
Ειδικότερα, κύκλοι του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως «η κυβέρνηση ξεπέρασε και τον εαυτό της, στοχοποιώντας δημοσιογράφους για την άποψή τους.
«Σε όλες τις Δημοκρατίες οι "ενοχλητικοί δημοσιογράφοι" είναι αποδεκτοί από τις κυβερνήσεις και πολλές φορές απαραίτητοι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ άραγε, αντέχει τους "ενοχλητικούς δημοσιογράφους" και τη Δημοκρατία; Ή μήπως δεν αντέχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο αλλά ούτε και το twitter;», σχολιάζουν στον σταθμό.

Νωρίτερα, η ελληνική κυβέρνηση ανέφερε:

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι ένα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 4 συνανθρώπων μας, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άθλιας πολιτικής εκμετάλλευσης.
Και όμως έγινε.
Και όχι μόνο από περιθωριακά έντυπα και ιστοσελίδες αλλά από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους και ΜΜΕ.
Ο αυτoεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του κ. Άρη Πορτοσάλτε και του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Δεν πρόκειται να τους το στερήσουμε σε καμία περίπτωση.
Όσο για την εφημερίδα "Τα Νέα" που σήμερα έσπευσε να προβάλλει με πρωτοσέλιδο ένα γεμάτο υπόνοιες ρεπορτάζ για φήμες που δήθεν ξεκινούν από τις παραλίες της Αίγινας, τι να πούμε;
Και άλλοι χρεοκόπησαν αλλά δεν έκαναν και έτσι.
Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόσο για τα υπονοούμενα όσο και για την ευθεία επίθεση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα.
Όσο ξεπερνάτε τα όρια της χυδαιότητας τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται στους πολίτες το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκείτε».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS