Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Καταδίκη των εχθρών της Δημοκρατίας ζητά η ΕΣΗΕΑ

tags :
Δίκη της Χρυσής Αυγής: Καταδίκη των εχθρών της Δημοκρατίας ζητά η ΕΣΗΕΑ
«Οι δημοσιογράφοι θα κάνουμε και πάλι το χρέος μας να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης
 «Οι δημοσιογράφοι θα κάνουμε και πάλι το χρέος μας να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη. Ενώνουμε τη φωνή μας με την κοινωνία που ζητεί τη δικαίωση των θυμάτων και την καταδίκη των εχθρών της δημοκρατίας», τονίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) σε ανακοίνωσή της την Τρίτη 6/10/2020 με αφορμή την έκδοση της ετυμηγορίας στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Οι δημοσιογράφοι δίνουμε το παρόν στην αυριανή ιστορική στιγμή της ετυμηγορίας για τη ναζιστική, εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.
Στη μάχη της ενημέρωσης, στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο, ενώνουμε τη φωνή μας με την κοινωνία και ζητούμε απόλυτη καταδίκη των δολοφόνων ναζί της ΧΑ, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και συντασσόμαστε στη μάχη κατά του φασισμού, του ρατσισμού και της βίας.
Καλύπτουμε και μεταδίδουμε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μέσα και έξω από το Εφετείο Αθηνών. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα βρίσκεται και μέσα στην αίθουσα για τη συνδρομή των συναδέλφων στο έργο τους.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να πάρουν μέρος, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, στις αυριανές συγκεντρώσεις καταδίκης των δολοφόνων, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να απονομιμοποιηθούν οι εγκληματικές ρατσιστικές ενέργειες και οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές αντιλήψεις της.
Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου όλοι παρόντες με το πανό της ΕΣΗΕΑ. Συνάντηση στις 9:30 στο σταθμό του Μετρό Αμπελόκηποι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης