Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με την εταιρεία «Ι.ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ -Π.ΤΣΙΒΟΛΑΣ Ο.Ε.»

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με την εταιρεία «Ι.ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ -Π.ΤΣΙΒΟΛΑΣ Ο.Ε.»
Η εταιρεία Ι.ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ -Π.ΤΣΙΒΟΛΑΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Limnos Organic Wines και έδρα τη Λήμνο, ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών οίνων και αποσταγμάτων αποκλειστικά από σταφύλια βιολογικής γεωργίας
Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.
Ειδικότερα, η Τράπεζα προχώρησε σε μία νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας με την εταιρεία «Ι.ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ -Π.ΤΣΙΒΟΛΑΣ Ο.Ε.» με στόχο την ενίσχυση της καλλιέργειας σταφυλιών βιολογικής γεωργίας προς οινοποίηση.
Η εταιρεία Ι.ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ -Π.ΤΣΙΒΟΛΑΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Limnos Organic Wines και έδρα τη Λήμνο, ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών οίνων και αποσταγμάτων αποκλειστικά από σταφύλια βιολογικής γεωργίας.
Οι φορείς της εταιρείας με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και με την επιστημονική γνώση και την πολύχρονη πείρα τους στον αμπελοοινικό τομέα, στοχεύουν στην αξιοποίηση του πλούσιου ποικιλιακού δυναμικού της Λήμνου για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας, φιλοδοξώντας τα προϊόντα τους να αποτελούν διαχρονικά έναν άξιο πρεσβευτή του νησιού.
Ειδικότερα, φιλοδοξία της εταιρείας είναι να αναδείξει κυρίως την ιδιαίτερη ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας, από την οποία παράγει μια σειρά εκλεκτών γλυκών οίνων σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.
Η εταιρεία αξιοποιεί την παραγωγή αμπελώνων περίπου 200 στρεμμάτων (ιδιόκτητα και συνεργαζόμενων αμπελουργών) και οι καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι κυρίως το Μοσχάτο Αλεξανδρείας, το Λημνιό, καθώς και λίγες ποσότητες Cabernet Sauvignon και Φωκιανού.
Στα άμεσα σχέδιά της είναι ο εμπλουτισμός του ιδιόκτητου αμπελώνα και με άλλες ποικιλίες, κυρίως Ασύρτικο, καθώς και η αναδιαμόρφωσή του ώστε να είναι επισκέψιμος με δυνατότητα διαμονής, στα πλαίσια ενός αγροτουριστικού προγράμματος.
Το υπερσύγχρονο οινοποιείο-αποσταγματοποιείο της εταιρείας, βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μύρινα, στην αμπελουργική περιοχή Μαυραμπέλια, είναι επισκέψιμο και πιστοποιείται από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων Δ.Η.Ω.
Επιπλέον, ο Οργανισμός Δ.Η.Ω. παρακολουθεί, ελέγχει και πιστοποιεί, και το βιολογικό τρόπο καλλιέργειας όλων των αμπελιών από τα οποία προέρχεται η πρώτη ύλη και χορηγεί τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Προϊόντων.
Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.
Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης