Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέα παρέμβαση Μιχάλη Σάλλα - «Συνήθεις οι συναλλαγές στην αγορά ομολόγων»

Νέα παρέμβαση Μιχάλη Σάλλα - «Συνήθεις οι συναλλαγές στην αγορά ομολόγων»
«Πρόκειται δηλαδή για μια αμιγώς διεκπεραιωτική διαδικασία ως προς την Τράπεζα Πειραιώς»
Σε νέα παρέμβαση προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Μιχάλης Σάλλας, αυτή τη φορά με αφορμή τις κατηγορίες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών απέναντι στη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας της Ελλάδος, υπό τον κ. Γιώργο Προβόπουλο, για ενέργειες το 2009 που προκάλεσαν ζημίες στα ασφαλιστικά Ταμεία.
«Πληροφορούμαι και πάλι μέσω του Τύπου, ότι ασκήθηκε σε βάρος μου και σε βάρος πολλών διοικητικών στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς, ποινική δίωξη.
Απ’ όσο αντιλαμβάνομαι από το δημοσίευμα, η υπόθεση αφορά εντολές αγοράς και πώλησης ομολόγων από την Τράπεζα της Ελλάδος προς την Τράπεζα Πειραιώς, το έτος 2009.
Πρόκειται δηλαδή για μια αμιγώς διεκπεραιωτική διαδικασία ως προς την Τράπεζα Πειραιώς.
Οι συγκεκριμένες συναλλαγές είναι συνήθεις και καθημερινές για τα πιστωτικά ιδρύματα, χωρίς να έχουν γνώση ή συμμετοχή στην απόφαση και εκτέλεσή τους τα μέλη των Διοικήσεων και των Διοικητικών Συμβουλίων», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Σάλλας, καταλήγοντας πως «δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω παρά μονάχα, ότι αποδεικνύεται με τον πιο σαφή τρόπο η αλήθεια της χθεσινής μου δήλωσης»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης